FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Edi Iordănescu, reacție ironică după suspendare: "Poate în viitor voi fi arestat la domiciliu"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2016 17:03

Antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu, Edward Iordănescu, a reacționat ironic după ce Comisia de Disciplină l-a suspendat o etapă și nu va putea sta pe bancă la meciul cu Steaua, de duminică.

"Sunt siderat. Nu prea am cuvinte să comentez. Eu, la ce scenarii ar trebui să mă gândesc acum!? Sau coincidenţe!? Dacă am ajuns să fiu judecat pe „scările de la Naţional Arena”…

Acţiuni similare cu a mea de la meciul cu Astra Giurgiu s-a produs în repetate rânduri cu alti antrenori şi sunt „n” dovezi în acest sens, iar atunci nu a mai fost suspendat nimeni.

Regulamentul e interpretabil şi asta nu e vina mea şi nici a colegilor mei antrenori. Eu sunt doar dat ca exemplu. Ştiu că sunt foarte bun, dar nu știam că provoc atâta panică. Poate în viitor voi fi arestat la domiciliu pe perioada jocurilor!", a fost reacția lui edi Iordănescu, postată într-un comunicat oficial pe site-ul clubului.

"Vom discuta cu avocatul cu care ne vom prezenta la un eventual recurs. Știam că există această dispoziție în regulament. Recunosc că aveam în memorie și istoricul altor cazuri și de asta am procedat așa. Nu judecăm cu aceeași unitate de măsură. În alte cazuri nu s-a mai sesizat nimeni.

Eu nu am fost la mijlocul terenului să cer explicații arbitrului. Am fost suspendat de patru ori, din care de două ori am fost suspendat pentru aplauze. Dacă nu voi fi arestat până atunci, probabil voi încerca să dau indicații jucătorilor și la meciul cu Steaua", a adăugat antrenorul gorjenilor într-o intervenție la Dolce Sport.

Edi Iordănescu a fost suspendat și la meciul pe care echipa sa l-a jucat împotriva Astrei (0-0), însă la pauză și-a chemat jucătorii în parcarea stadionului pentru a putea vorbi cu ei.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (13)
1019483744751879
Fota Eugen  •  27 Aprilie 2016, 09:02

mafia de la federatie si mizeriile de la fcsb isi fac datoria. inca dinaintea meciului pandurii-dinamo, au inceput.daca pandurii primea 11 m ,asa cum se cuvenea la meciul cu dinamo,era la 2 pct. de fcsb.de fapt, le e frica si acum. ***. am sa urasc toata viata mea *** asta de echipa.gigi becali spune ca e credincios, dar va spun eu ca nu este. face astea doar de fatada. in schimb umbla cu tot felul de mizerii pe la arbitrii, federatie si echipele adverse. le e frica de pandurii, echipa care este mult peste fcsb.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887135588047117
Victor Peneaca  •  27 Aprilie 2016, 08:26

Probabil este doar o coincidenta ca aceste suspendari apar doar in ajunul meciurilor cu o anumita formatie. Si nu stiu de ce nu se ia masura care se preteaza perfect fotbalului romanesc. FCSB joaca in liga campionilor si pana atunci joaca doar amicale iar restul saracilor sa faca un cmpionat. separat care v-a desemna echipa care va antrena FCSB. Asa se va juca corect desi miza va fi mizerabila. Atacuri care arata neputinta conducatorilor unui club de asi asuma rezultatele ar fi excluse pentru ca in Liga campionilor joaca doar echipe tari.

qwerty007
qwerty007  •  27 Aprilie 2016, 05:18

SIDERÁ vb. tr. a încremeni, a împietri, a stupefia. (< fr. sidérer)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează