FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Edward, săgeţi către Reghe! Iordănescu jr. îl consideră responsabil pe stelist pentru suspendarea de ieri

Edward Iordănescu, 37 de ani, e la prima experiență ca
Edward Iordănescu, 37 de ani, e la prima experiență ca "principal" pe banca unei formații de primă divizie

Articol de - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 00:00

Steaua - Pandurii nu va avea antrenorii pe bancă, Iordănescu jr. îl consideră responsabil pe stelist de faptul că a fost suspendat ieri.

Antrenorii din Liga 1 continuă să fie suspendaţi pe bandă rulantă. Ieri, Edward Iordănescu a aflat că nu va putea să ia loc pe banca tehnică la meciul cu Steaua, de duminică seara.

A fost găsit vinovat de către cei din Comisia de Disciplină fiindcă a discutat cu jucătorii la pauza meciului Astra - Pandurii, când era în stare de suspendare. "Nu şi-a ispăşit suspendarea, motiv pentru care e amendat cu 40.000 de lei şi trebuie să efectueze suspendarea în următoarea etapă" a fost verdictul Comisiei.

Următoarea etapă înseamnă meciul cu Steaua, iar decizia de ieri l-a determinat pe Iordănescu junior să arate cu degetul în direcţia roş-albaştrilor şi în principal a lui Laurenţiu Reghecampf.

"Sunt siderat. Nu prea am cuvinte să comentez. Eu la ce scenarii ar trebui să mă gândesc acum?! Sau coincidenţe?! Dacă am ajuns să fiu judecat pe scările de la Naţional Arena…", a spus Edward, cu trimitere directă la declaraţiile pe care Reghe le-a făcut sâmbăta trecută, când s-a întrebat "de ce Iordănescu junior nu e suspendat, în ciuda faptului că a greşit grav?".

"Acţiuni similare cu a mea de la meciul cu Astra Giurgiu s-au produs în repetate rânduri cu alţi antrenori şi sunt dovezi în acest sens, iar atunci nu a mai fost suspendat nimeni. Regulamentul e interpretabil şi asta nu e vina mea şi nici a colegilor mei antrenori. Eu sunt doar dat ca exemplu. Ştiu că sunt foarte bun, dar nu ştiam că provoc atâta panică. Poate în viitor voi fi arestat la domiciliu pe perioada jocurilor!", a adăugat Edi Iordănescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
hotcocoa
hotcocoa  •  27 Aprilie 2016, 14:58

Probabil cel mai educat si cu bun simt antrenor din actuala liga 1. Cinste lui. O intrebare de noob....cum de numai lui Ninel i se suspenda suspendarile, sau sunt amanate ptr sezonul viitor si alte decizii deastea ridicole? :)

hotcocoa
hotcocoa  •  27 Aprilie 2016, 14:58

Probabil cel mai educat si cu bun simt antrenor din actuala liga 1. Cinste lui. O intrebare de noob....cum de numai lui Ninel i se suspenda suspendarile, sau sunt amanate ptr sezonul viitor si alte decizii deastea ridicole? :)

danp68
danp68  •  27 Aprilie 2016, 11:57

Joacă teatru Iedy. Oricum o să stea capră. Se visează deja antrenor la fcsb.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează