FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

El e noul Chiricheş! Steliştii i-au găsit înlocuitor portughez fundaşului luat de Tottenham

Pinto e neplătit de două luni la Panathinaikos și se află în conflict cu grecii, motiv pentru care n-a evoluat nici un meci în acest sezon
Pinto e neplătit de două luni la Panathinaikos și se află în conflict cu grecii, motiv pentru care n-a evoluat nici un meci în acest sezon

Articol de - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 25 august 2013 22:20

Reghecampf îl vrea pe Andre Pinto, un stoper de 23 de ani şi de 1,92 metri de la Panathinaikos, pe care-l vede ca fiind un fotbalist cu aceleaşi calităţi ca şi Chiricheş.

Steliştii au pregătită soluţia pentru a-l înlocui pe Vlad Chiricheş în centrul defensivei. Cum negocierile cu Tottenham durau de mult timp, Reghecampf găsise deja varianta de a întări apărarea încă de acum o lună de zile.

Costă 250.000 euro
Fotbalistul pe care Reghe îl vrea în locul internaţionalului român e Andre Almeida Pinto, un fundaş central de 23 de ani, crescut de FC Porto şi care acum se află sub contract cu grecii de la Panathinaikos Atena.

Elenii au mari probleme financiare şi sînt de acord să-l cedeze pe portughez în schimbul a 250.000 de euro! Nici salariul lui Pinto nu e unul prohibitiv pentru roş-albaştrii. Lusitanul e remunerat la Panathinaikos cu 230.000 de euro pe sezon.

Steliştii i-au oferit 180.000 de euro pe an şi 50.000 de euro la semnătură, iar fundaşul a acceptat. Pentru parafarea transferului mai lipseşte doar acordul lui Gigi Becali, iar miercuri, după revenirea din Polonia, MM Stoica şi Laurenţiu Reghecampf vor merge la Jilava pentru a discuta cu Gigi şi a obţine acceptul acestuia de a-l transfera pe Pinto.

Fundaşul central a mai negociat în această vară cu Valladolid, din Spania, şi cu Anorthosis Famagusta, din Cipru.

Fraţii Becali fac lobby pentru vasluieni
Giovanni şi Victor Becali au şi ei două variante pentru finanţatorul din Ghencea. Vor să-l convingă pe Gigi Becali să-i oferteze pe Fernando Varela, 25 de ani, sau pe Piotr Celeban, 28 de ani. Adrian Porumboiu i-a mandatat pe fraţii impresari să le caute echipe celor doi fundaşi şi solicită cîte un milion de euro în schimbul fiecăruia.

Totuşi, nici unul dintre ei nu e pe placul lui Reghecampf, care a declarat în urmă cu o lună: "Celeban e una dintre variante, însă eu mi-aş dori altceva. Avem nevoie de un fundaş de profilul lui Chiri, care să urce cu mingea la picior, să ajute şi ofensiva, adică unul care să se plieze pe stilul Stelei".

În plus, Reghecampf mai are şi alt motiv pentru a-l prefera pe Andre Pinto. Portughezul ar ajunge în Ghencea prin soţia tehnicianului, Anamaria Prodan, cea care l-a adus în vara asta şi pe Federico Piovaccari!

22 de meciuri a jucat Andre Pinto pentru Panathinaikos în sezon trecut, în toate competiţiile

139 de zile au trecut de cînd Pinto a evoluat ultima oară într-un meci oficial, Panathinaikos - Panionios, 0-0, disputat pe 7 aprilie 2013

"E grav dacă un antrenor se ocupă de transferuri şi nu de meciul cu Legia. Nu trebuia nici măcar să anunţe că se va transfera Chiricheş" (Victor Becali, impresar)

Andre Almeida Pinto - CV
- e născut pe 5 octombrie 1989
- are 1,92 metri şi 85 kg
- a fost crescut de FC Porto
- a evoluat la toate echipele naţionale de juniori ale Portugaliei, dar şi la cea de tineret, unde a bifat 12 prezenţe
- a mai jucat în cariera lui la Santa Clara (2008-2009), Vitoria Setubdal (2009-2010), Portimonense (2010-2011), Olhanense (2011-2012).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (109)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  27 August 2013, 20:30
Postat de mircea_cjn pe 27 August 2013, 07:21

Pai noul Chiriches o sa fie ...vechiul Chiriches dupa fiecare anulare a tranzactiei secolului, ha ha ! Eu zic sa reveniti cu picioarele pe pamant. Chiriches ramane la Steaua , Steaua o ia pe coaja la Varsovia.

viteza !

mircea_cjn
mircea_cjn  •  27 August 2013, 07:21

Pai noul Chiriches o sa fie ...vechiul Chiriches dupa fiecare anulare a tranzactiei secolului, ha ha ! Eu zic sa reveniti cu picioarele pe pamant. Chiriches ramane la Steaua , Steaua o ia pe coaja la Varsovia.

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  27 August 2013, 00:17

acum l-as lua pe baiatul asta dar nu cred ca vine la noi... oricum ne trebuie 2 fundasi centrali !

Vezi toate comentariile (109)
Comentează