FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Elias Charalambous s-a întors încrezător din cantonament! Ce spune înainte de FCSB - UTA

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 15:50 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 16:16

Elias Charalambous a prefațat azi primul duel oficial din 2024, FCSB - UTA.

  • FCSB - UTA se joacă luni, de la ora 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport, Prima Sport și Digi Sport

La puțin timp după ce FCSB a revenit din cantonamentul din Turcia, antrenorul cipriot al roș-albaștrilor a susținut o conferință de presă. A vorbit despre partida cu UTA și a analizat lupta la titlu.

Românii, în prim-plan la Gaziantep: 4 titulari, gol Drăguș, assist  și „roșu” Maxim » Șumudică, 4 meciuri la rând fără victorie!
TURCIA
Românii, în prim-plan la Gaziantep: 4 titulari, gol Drăguș, assist și „roșu” Maxim » Șumudică, 4 meciuri la rând fără victorie!

Elias Charalambous, înainte de FCSB - UTA: „Am avut un cantonament foarte bun și suntem gata de a doua parte a sezonului”

„Am venit de la căldură la temperatura de aici, dar nu e o problemă. E mai ușor așa decât invers. Am avut un cantonament foarte bun și suntem gata de a doua parte a sezonului. Jucătorii au muncit mult și au arătat că sunt concentrați. 

Acum e gata cantonamentul și ne gândim la meciul de mâine. Va fi o partidă grea, dar vrem cele trei puncte. Am mare încredere în echipă, având în vedere ce am văzut la jucătorii mei. Avem jucători foarte buni. 

Dacă facem ce trebuie, nu trebuie să ne uităm la ce fac celelalte echipe. Trebuie să fim atenți la noi. Dacă rivalele pierd puncte, foarte bine. Dar trebuie ca în primul rând să ne concentrăm asupra noastră”, a declarat Elias Charalambous.

Cele două transferuri, Baba Alhassan și Luis Phelipe, s-au adaptat foarte bine, asta și pentru că avem o atmosferă foarte bună în vestiar. Compango este jucătorul nostru, s-a antrenat foarte bine în fiecare zi. E profesionist 100%. Băluță e pregătit 100% să joace. Am avut o singură accidentare în cantonament, Denis Haruț

- Elias Charalambous

 VIDEO FCSB s-a întors din cantonamentul din Antalya

 Citește și:

Unde s-a „refugiat” Ianis Stoica și cu cine s-a antrenat în ultimele zile
CONFLICT
Unde s-a „refugiat” Ianis Stoica și cu cine s-a antrenat în ultimele zile
Ce ar face cu 1 milion de euro unul dintre liderii FCSB: „Altfel e greu să-ți ajungă toată viața”
FCSB
Ce ar face cu 1 milion de euro unul dintre liderii FCSB: „Altfel e greu să-ți ajungă toată viața”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  21 Ianuarie 2024, 17:13

Asta e mai jalnic ca Strizu, e cam la acelasi nivel cu Dica.

danutcornel
danutcornel  •  21 Ianuarie 2024, 16:10

ole ole ole uta victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează