FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

"Eliminat" de LPF, integralist pe teren » Situaţie incredibilă în Liga 1, cauzată de o eroare gravă de arbitraj

Articol de - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 12:25

Moment halucinant la ASA Tg. Mureş - Chiajna 2-0! Arbitrul bucureştean Marcel Bîrsan l-a eliminat pe Mario Brelcici, dar a trecut în raport alt jucător.


Chiar la debutul în tricoul Chiajnei, croatul Mario Brelcici a primit al doilea cartonaş galben şi automat pe cel roşu după un fault asupra lui Dorin Goga pe finalul primei reprize. Însă ieri jucătorul lui Şumudică a aflat că nu el va fi suspendat la următorul meci, ci un coleg!

Cum s-a putut întîmpla asta? În raportul oficial de joc întocmit de arbitrul Marcel Bîrsan, dar şi în cel al observatorului LPF, Cătălin Cursaru, eliminat apare sîrbul Matej Bagarik, iar pentru autenticitatea documentului au semnat arbitrii, observatorul, dar şi delegatul echipei din Chiajna, Ion Cantaragiu! Acesta din urmă era cel care trebuia să semnaleze eroarea, dar nu a fost atent la ce semnează, ba mai mult, a predat şi carnetul de joc al fotbalistului!

"Jucătorul Chiajnei care apare în raport ca eliminat este Matej Bagarik. Nu se poate modifica nimic din moment ce raportul este un act oficial", spun oficialii LPF. Situaţia s-a remediat după ce Chiajna a întocmit un raport special la CCA, prin care a cerut analiza probei video!

"Nu mai ştiu pe cine am eliminat, trebuie să întrebaţi la Ligă pentru că ei au foile oficiale de joc ale acelei partide. Eu nu îmi mai amintesc cine a luat roşu"
Marcel Bîrsan, arbitru

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
flogheorghiu
flogheorghiu  •  23 August 2014, 02:10
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 22 August 2014, 14:34

"trebuisc"?? Ce, pùła mea, înseamnă?

hai da-te-n pula mea, asa prost esti incat nu iti dai seama ce cuvant trebuia sa insemne? sau doar ai vrut sa te bagi in seama si sa folosesti cuvantul"pula"?

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  22 August 2014, 14:34
Postat de whiteredarad pe 22 August 2014, 12:30

Numai prostii nu pedepsesc greseala impardonabila evidenta !. Actele scrise trebuie sa consfiinteasca o realitate,nu o prostie,o greseala. Deci LPF are datoria sa repare greseala,iar cei in cauza trebuisc pusi la repaos prelungit.

"trebuisc"?? Ce, pùła mea, înseamnă?

whiteredarad
whiteredarad  •  22 August 2014, 12:30
Postat de vasy86le pe 22 August 2014, 10:05

"Nu se poate modifica nimic din moment ce raportul este un act oficial" adica daca e gresit trebuie lasat asa?

Numai prostii nu pedepsesc greseala impardonabila evidenta !. Actele scrise trebuie sa consfiinteasca o realitate,nu o prostie,o greseala. Deci LPF are datoria sa repare greseala,iar cei in cauza trebuisc pusi la repaos prelungit.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează