FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ienei: "Steaua va fi mai ambiţioasă, mai ales că Oţelul a cîştigat şi nu vor să se depărteze de locul întîi"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2010 00:00

Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei, a declarat că victoria obţinută de Oţelul Galaţi îi va motiva pe stelişti în meciul cu Rapid.

"Steaua va fi mai ambiţioasă, mai ales că Oţelul a cîştigat şi nu vor să se depărteze de locul întîi. Va fi un meci strîns, deschis orcărui rezultat", a declarat Ienei pentru "Morning Sport"

"Steaua este într-o formă bună, mai ales că au cîştigat meciul din Europa League, dar nici Rapid nu poate fi neglijată. Joacă pe teren propriu, au un lot puternic. Antrenorii au un rol decisiv în soarta acestui meci", a spus Ienei.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
adialyssa
adialyssa  •  08 Noiembrie 2010, 13:48

nea imi, ai vrut sa zici 'sa nu va indepartati de locul 6'ca locul 1 e departe pentru toate echipele

vvalyy
vvalyy  •  08 Noiembrie 2010, 11:50

cris4co so crezi u maaa:)).Azi va da motanu 2 de nici nu le vedeti:)).park ii vad pe rapidisti dupa meci plangandu-se ca ia furat arbitru sau mai stiu eu cine:)).Pe ei pe mama lor,FORTZAAA STEAUAAA!!!!

gyurika
gyurika  •  08 Noiembrie 2010, 11:28

Poate au cei de la Steaua vointa. Dar cum stau cu "putirinta"?! Daca se ridica iar la nivelul aratat la Bistrita... Dumnezeu cu mila!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează