FOTBAL  »  Superliga  »  FLORIN COSTEA LIPSEŞTE CEL PUŢIN 8 LUNI DE PE GAZON!

Emil Săndoi: "Mai rău de-atît nu se putea! Nu-mi amintesc o asemenea accidentare în România!"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Selecţionerul reprezentativei de tineret, Emil Săndoi, a comentat vestea că Florin Costea va absenta de pe gazon cel puţin 8 luni după accidentarea suferită în partida cu Poli Iaşi.

"Mai rău de-atît nu se putea, nu ştiu dacă a mai avut cineva în România problema pe care o are acum Florin Costea. Am discutat la telefon cu Mihai Costea, el îmi este elev la naţionala de tineret, şi mi-a povestit prin ce trece fratele lui. E cumplit, sper să-şi revină cît mai repede, trebuie să fie puternic şi să tragă tare pentru a redeveni jucătorul care a fost", a spus Săndoi la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mirceavaduvaaurel
mirceavaduvaaurel  •  23 Martie 2010, 19:36

rip lita dumitru

olltteanu
olltteanu  •  23 Martie 2010, 17:46

Trebuie sa fim alaturi de Florin si alaturi de baieti acum cand lui si lor le este greu. Primul pas in giulesti sa fim cat mai multi, sa lasam orgoliile si dusmaniile la o parte, sa incurajam echipa si sa speram ca va reveni la Universitatea in prima divizie.Macar pentru cate meciuri mai sunt sa fim alaturi de echipa...apoi vom mai vedea ce va fi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează