FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CEAHLĂUL, AZI, ORA 15:30, ÎN DIRECT PE DOLCE 1, LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Emil Săndoi şi-a avertizat jucătorii de la CSU Craiova: ”Atenţie la moldoveni, sînt periculoşi!”

Articol de - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 14:30

Invincibil la cîrma lui CS U Craiova, Săndoi i-a atenţionat pe elevii săi în tentativa de a continua drumul spre podium şi spre Europa.

Emil Săndoi nu vrea decît să continue şirul succeselor în Bănie, el şi Sorin Cârţu fiind imbatabili de cînd au preluat echipa, pe 3 septembrie 2014.

" Ceahlăul este o echipă aflată în hora retrogradării, dar rămîne periculoasă. Să nu uităm de victoria-surpriză a moldovenilor în Ghencea! Iar Florin Marin este un antrenor cu mare experienţă, aranjează foarte bine echipa în teren, de aceea va fi un meci crîncen contra Ceahlăului. Vrem să urcăm în clasament, aşa că nu ne propunem decît victoria", a comentat Săndoi.

De ce suferă Bănia
Problema cea mare a craiovenilor? Problemele medicale. "Nu am reuşit să-l recuperăm decît pe Madson, dar nici el nu este la sută la sută din capacitate. Achim, Nuno Rocha şi Curelea au program separat, sperăm ca de luni să reintre în programul normal şi astfel să ne bazăm pe ei la meciul cu Steaua", a dezvăluit Emil.

Ce spune tehnicianul despre visele fanilor de a o vedea pe CS U în Europa? "Este bine că-şi fac calcule, înseamnă că evoluţiile şi rezultatele le dau mari speranţe. Important e să ajungem în clasament pe un loc care să ne permită să visăm frumos. Ar fi fantastic să continuăm această serie".

9 victorii în 11 partide are Craiova cu Săndoi şi Cârţu antrenori. Moldovenii n-au mai învins în L1 de 9 meciuri

"Nu trebuie să tratăm cu superficialitate jocul. Orice adversar aflat cu cuţitul la os se mobilizează exemplar" (Emil Săndoi, antrenor CSU Craiova)

ALTE ŞTIRI:

Cu casa închisă cu Steaua
Oltenii se pregătesc pentru ultima partidă pe "Ion Oblemenco", înainte de a fi dărîmat şi înlocuit cu un stadion de 5 stele. Meciul de gală va fi pe 4 decembrie, cu Steaua, în Cupa României. Biletele, ale căror preţuri sînt între 5 şi 35 de lei, se vînd foarte bine, oficialii gazdelor estimînd că acestea se vor epuiza în week-end, iar confruntarea va aduna cel puţin 20.000 de oameni pe vechiul "Central".

"Eu sînt noul Cîrstea, nu noul Luţu!" ;)
Promovat recent la prima echipă, mijlocaşul Adrian Cîrstea, 17 ani, a devenit un obişnuit al lotului de seniori, făcîndu-şi deja debutul în Liga 1. "Colegii şi antrenorii mă ajută enorm. Nu vreau să mă compar cu alţi jucători, sînt noul Cîrstea, nu noul Verdeş sau Luţu. Important este să arăt că merit să port tricoul Universităţii. M-aş bucura să contribui cu goluri la ascensiunea echipei".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fan_stiinta
fan_stiinta  •  29 Noiembrie 2014, 13:52

FORZA STIINTA!!!!!!!! Universitatea Craiova - Ceahlaul 2-0

Vezi toate comentariile (1)
Comentează