FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Englezii anunţă un supertransfer de la Steaua către o echipă de TOP din Anglia » Cum a ajuns pe lista unei echipe de Champions League

Articol de - Publicat marti, 17 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 16:36

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Stelei poate prinde un supertransfer în această vară. Jose Mourinho caută înlocuitor pentru Ashley Cole, iar Iasmin Latovlevici este pe lista portughezului. 

Tehnicianul englezilor îl are pe listă pe Filipe Luis de la Atletico Madrid, însă dacă nu va putea să-l cumpere, se va reorienta către Latovlevici.

Mirror.co.uk anunţă că internaţionalul român l-a impresionat pe Jose Mourinho în meciurile directe dintre Steaua şi Chelsea şi că s-ar plia perfect stilului de joc al "albaştrilor".

De asemenea pe lista lui Chelsea mai e şi Luke Shaw, însă fundaşul stînga al lui Southampton este foarte aproape de Manchester United.

Ashley Cole va pleca sigur în această vară de la Chelsea din postura de jucător liber de contract. Englezii au postat şi un filmuleţ cu reuşitele lui Latovlevici de la Steaua.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (103)
blaustein
blaustein  •  18 Iunie 2014, 13:24

Incetati sa mai fiti prosti! Dupa Tanase la Real Madrid, Chiriches la Chelsea acum uremeaza o noua bomba care va exploda desigur, tot in capul vostru!

zizu
zizu  •  18 Iunie 2014, 09:27
Postat de daweroirl pe 17 Iunie 2014, 14:22

bla bla bla ,nu stiu ce cauti tu aici !

Pana una alta rapid,dinamo,craiova s au cam debarasat de lipitorile care nenoroceau cluburile si acum sunt la mititica....stana e singura echipa din lume cu sefii in functie la parnaie! voi sunteti rusinea fotbalului

danutk
danutk  •  18 Iunie 2014, 00:51

gluma proasta =)))

Vezi toate comentariile (103)
Comentează