FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Episodul "Alibec" la Dinamo » Cum a rezolvat Cornel Dinu o problemă la fel ca a stelistului: "După asta am marcat 9-10 meciuri la rând"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 16:17

Adrian Mihalcea, fost atacant la Dinamo și actual antrenor secund la echipa națională, a vorbit despre situația lui Denis Alibec, atacantul de 27 de ani al celor de la FCSB.

Mihalcea a spus că Alibec poate reveni la forma de la Astra și a dat un exemplu asemănător, din perioada în care el evolua la Dinamo și Cornel Dinu era antrenorul lui.

"Încă am convingerea că Alibec va redeveni acel jucător de acum doi ani, când era la Astra. Am trecut şi eu printr-un moment greu când jucam la Dinamo.

În plin campionat, Cornel Dinu mi-a dat o săptămână de pauză. Mi-a zis «Du-te, relaxează-te și fă ce vrei tu. Când te întorci să uiţi de toate lucrurile negative de până acum».

Nu ştiu dacă asta e reţeta potrivită şi acum, dar ţin minte că atunci am avut vreo nouă sau zece meciuri în care am marcat etapă de etapă. M-a surprins. Noi eram învăţaţi cu stilul mai comunist, mai riguros, iar din senin mi s-a dat libertatea să fac ce vreau. A avut tact şi m-a recâştigat”, a spus Adrian Mihalcea, pentru TV Telekom Sport.

Citește și: Basarab Panduru are mesaj categoric pentru Alibec: "Trebuie să scapi de această obsesie"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close