FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA - BELARUS 2-2

Eric încurajează naţionala lui Piţurcă: "În 2014 generaţia comandantului Torje va merge la mondiale"

Articol de - Publicat sambata, 08 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2011 19:05

Mijlocaşul Eric de Oliveira a revenit joi la Mediaş pentru botezul micuţului Deric, care va avea loc mîine la prînz.

Actualul component al ucrainenilor de la Karpatî Lvov a urmărit la TV jocul naţionalei cu Belarus (2-2) şi le-a transmis jucătorilor pregătiţi de selecţionerul Victor Piţurcă un mesaj de încurajare în privinţa viitoarelor preliminarii pentru Cupa Mondială din 2014 care se va desfăşura în Brazilia.

“Am văzut ieri meciul cu Belarus iar Romania nu a jucat rău, mi-au plăcut evoluţiile lui Bourceanu şi Torje. Avem o generaţie de jucători tineri care trebuie să fie încrezătoare că vor reuşi calificarea la Cupa Mondială din Brazilia. Îmi doresc ca peste trei ani generaţia comandantului Torje să ajungă la întrecerea mondială. Îmi pare rău că nu s-au calificat la Euro 2012 mai ales că meciurile se vor juca şi în Ucraina iar aşa aveam posibilitatea să îi văd pe tricolori. Le ţin pumnii pentru viitorele preliminarii iar în Brazilia îi voi susţine cu toată familia”, a afirmat Eric.

Mijlocaşul ucrainenilor de la karpaty Lvov a dezvăluit şi modul în care Cupa Mondială din 2014 este percepută în Brazilia. “O să fie un dezastru dacă naţionala noastră nu o să fie campioană mondială. Cupa Mondială reprezintă foarte mult pentru toată Brazilia, pentru economia ei iar de curînd voluntarii care îi vor ajuta pe străini beneficiază gratuit de ore de limba engleză. După evoluţiile de la ultimul mondial, naţionala Braziliei este datoare cu un titlu mondial pe care să îl cucerească acasă. Deja s-au stabilit ca nelucrătoare zilele în care Brazilia va juca meciurile la Cupa Mondială. va fi o lună de carnaval dacă vom cuceri titlul mondial”, a concluzionat brazilianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
combat18
combat18  •  09 Octombrie 2011, 04:09

dispari ma tigane

mediash
mediash  •  09 Octombrie 2011, 02:17
Postat de blaustein pe 08 Octombrie 2011, 22:06

culio e mercenar,nu? atunci Eric ce e, la modul cum a plecat?

frate...ori ce jucator pleca de la 6.000 de euro pe luna la 30.000 de euro pe luna :| imi pare f rau ca a plecat...dar asta-i situatia!! ii fotbalist bun ;)

marc_ro
marc_ro  •  09 Octombrie 2011, 00:46

hmmm, numai la nationala n-am avut mercenari!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează