FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Eric îşi aduce o rudă la Mediaş. Vărul său e în probe la Gaz Metan

Eric de Oliveira
Eric de Oliveira

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 21:33

Tehnicianul Cristi Pustai va testa începînd de mîine doi jucători brazilieni.

Vitinho Medeiros are 22 de ani şi a mai fost în probe la gruparea medieşeană în urmă cu un an însă atunci tranzacţia a căzut din raţiuni de ordin financiar. Igor dos Santos, în vîrstă de 18 ani, se va afla la prima sa exeperienţă la un club profesionist după ce a evoluat doar la o echipă secundă din Rio de Janeiro. Igor este vărul vedetei medieşene Eric de Oliveira.

Cei doi vor ajunge în această seară la Sibiu de unde aprope de miezul nopţii se vor caza la Mediaş, urmînd ca dimineaţă să efectueze primul antrenament sub comnanda tehnicianului Cristi Pustai.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
petricaeultras
petricaeultras  •  17 Iunie 2011, 09:50

foarte urat din partea conducerii ...in loc sa promovati jucatori de la juniori aduceti brazilieni cu salarii mari ..doar pt. ca sunt brazilieni, nu pt. ca sunt buni. ..am o cunostinta care acum si-a terminat junioratul la gazu pe toata perioada junioratului a fost mereu laudat de antrenori ..si pe site-u echipei e "remarcat" ca fiind talent la grupa lui de varsta ..si imi spunea acum cateva zile ca s-ar putea sa se lase de fotbal ..echipa mare nu a dat nici un semn de viata ..pacat. daca ar fii avut baiatu valiza cu bani l-ar fi facut capitan la echipa mare ..daca n-are bani de spaga se lasa de fotbal la 18 ani ..chiar daca e talent.

hcoco
hcoco  •  14 Iunie 2011, 07:35

si acesta dupa cit timp va dori sa joace la o "echipa mare"?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează