FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN, AZI, 19:00, DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Eric, titular contra Astrei! » A sosit cartea verde a brazilianului

Eric de Oliveira
Eric de Oliveira

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 septembrie 2012 18:27

Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira va reveni în această seară în campionatul romînesc, după exact un an şi două luni de la plecarea la Karpaty Lvov, în urma căreia fotbalistul s-a ales cu o suspendare de 16 etape.

În urmă cu cîteva zile brazilianului i-a sosit cartea verde, iar miercuri i-a fost ridicată şi suspendarea, astfel că în această seară este titular în jocul cu Astra.

Altfel, vîrful de atac Cristi Bud revine şi el în formula de start a lui Gaz Metan după ce nu a mai fost inclus în lot de la partida cu Steaua, desfăşurată în runda a patra, meci în care a avut o ieşire nervoasă la adresa tehnicianului Cristi Pustai în momentul în care a fost înlocuit.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
green50
green50  •  23 Septembrie 2012, 18:46

pentru o vizionare fara cusur a partidei, search pe google Adevarul verde in fata si apasati butonul LIVE.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează