FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Eric vrea încurajări din partea fanilor. Dă la schimb un tricou :)

Articol de - Publicat miercuri, 15 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 august 2012 10:21

Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira îşi pregăteşte revenirea la Gaz Metan. Fotbalistul cariocas a lansat aseară un inedit concurs destinat suporterilor pe pagina sa de Facebook.

Autorii celor mai emoţionante două mesaje vor fi premiaţi de către jucător cu cîte un tricou original care va avea înscipţionat numele său  alături de numărul 27, care l-a consacrat în perioada în care a evoluat pentru gruparea medieşeană.


“Promotieee....Fan page Eric de Oliveira! 2 tricouri de la Gaz Metan Medias cu numele Eric si numarul 27 in spate originale, la cine trimite cea mai buna incurajarile lui. Tricoul o sa fie primit din mana lui Eric cu autograf la stadion in Medias.... 2 saptamani va dura aceasta promotie. Multumesc Tututuror....”, a postat Eric pe reţeaua de socializare.


Oficialii medieşeni speră ca în maxim două săptămîni să-l poată legitima pe brazilian.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
assf
assf  •  18 August 2012, 17:19

@mexesblue ce glume de santier ai ..te si cred ca ai corp de sportiv. o sa vedeti voi cat de gras e ..si cat de slab fotbalist e asa cam in maxim 2 sapt. de astazi incepand. ca ii vine cartea verde. l-am vazut ieri la antrenament ..ce pase da omu... decat sa dati cu noroi in om mai bine ciocu mic si pasu mare.

mexesblue
mexesblue  •  17 August 2012, 15:36

as participa si eu dar tricou lui eric e prea mare pt mine ca eu sunt mai slabut nu asa gras ca el , oricum o sa fi slab ca jucator cum ai fost totdeauna ca nimeni nu tea vrut .

unu947
unu947  •  15 August 2012, 12:57

Miscare de PR.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează