FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA, DUMINICĂ, 19:00, LOOK PLUS, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Eroii menajaţi » Astra îşi va odihni vedetele la meciul cu Rapid

Articol de - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 20:50

Autorii golurilor victoriei cu Olympique Lyon (2-1), Fatai şi Budescu, precum şi Enache şi Laban au şanse reduse să fie titulari mîine, contra Rapidului, pentru a fi apţi de marele meci din retur


Astra rămîne cu gîndul la returul cu lyonezii, însă nu neglijează etapa de mîine, din Grant, pentru că orice pas greşit ar costa-o în lupta pentru campionat, giurgiuvenii avînd deja 3 puncte în urma liderului, Steaua. Foarte puţini dintre eroii de pe Stade de Gerland vor fi menajaţi contra Rapidului. Doar Fatai, Budescu, Enache şi Laban ar urma să nu fie titulari, însă ei pot apărea în meci, în Giuleşti, dacă va fi nevoie de prezenţa lor.

Silviu Lung junior urmează să fie păstrat între buturi ca să nu fie scos din forma bună pe care o parcurge, goal-keeperul fiind şi pe lista lui Victor Piţurcă, avînd şanse să fie titular în Grecia, în meciul de debut al "tricolorilor" pentru preliminariile Europeanului din 2016. Isăilă intenţionează să-i trimită din primul minut în Grant pe De Amorim, Bukari, Cristescu şi Rus. Este posibil să apară în joc şi Grandin, ex-Marseille, ex-Blackpool, fie şi pentru o jumătate de oră.


"Nu ne considerăm deja calificaţi. Trebuie să rămînem concentraţi şi la campionat, şi la returul cu Lyon. A fost o seară frumoasă joi, dar vrem una fabuloasă după manşa secundă"
Constantin Budescu, mijlocaş Astra

"Băieţii au fost minunaţi, însă a trecut bucuria victoriei. Vreau concentrare maximă şi în Giuleşti, şi la retur!"
Daniel Isăilă, antrenor Astra


Pe Naţional Arena
Dacă returul cu OL se va disputa pe stadionul din Giurgiu, Astra urmează să joace probabil pe Naţional Arena dacă se va califica în grupele Europa League. Ioan Niculae ar vrea ca meciurile să se dispute la Giurgiu şi va încerca să obţină o derogare de la UEFA, dar şansele sînt mici. Naţional Arena a fost trecută drept arena principală în documentaţia trimisă către forul continental în perspectiva jocurilor din grupele EL.

Vin roşu, nu şampanie
Elevii lui Isăilă n-au făcut Revelion după victoria de pe "Stade de Gerland", doar au ciocnit un pahar de vin roşu. "Şi pentru a dormi mai bine în avion, la întoarcerea în ţară. Şampania am păstrat-o pentru după meciul retur", au declarat fotbaliştii giurgiuveni. Patronul Niculae nu le-a anunţat prima de calificare în grupele EL, dar bonusul va fi de cel puţin 20.000 de euro de fotbalist dacă Lyon va fi eliminată.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
insurgentul.
insurgentul.  •  23 August 2014, 12:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

"surpiza"? mars negricios analfabet.

spectatorul
spectatorul  •  23 August 2014, 10:30

Sa nu ne grabim, eroi vor fi daca se califica.

tbonee
tbonee  •  23 August 2014, 09:53

mie si Enache mi-a placut, a jucat foarte bine

Vezi toate comentariile (3)
Comentează