FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Eşec după eşec » Campania de transferuri promisă de Becali e pe butuci. O singură reuşită pentru Steaua

Articol de - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 10:14

Înainte de finalul primei părţi a sezonului, Gigi Becali anunţa o campanie de achiziţii fulminantă, dorind să aducă jucători de la Dinamo, Astra şi Viitorul.

Totuşi, campania de achiziţii a Stelei ar putea fi din nou dezamăgitoare, la fel ca cea din vară. În afara lui Alibec, Steaua nu a adus niciun jucător, cu câteva zile înainte de plecarea în cantonament.

Scandalul dintre Becali şi CSA îl determină pe patronul Stelei să investească mai puţini bani în transferuri.

Budescu

Mijlocaşul la care visează Becali are probleme în a deveni liber de contract şi nu poate, pentru moment, să îşi încheie înţelegerea cu Dailan Yifang.

"Am vorbit cu Budescu, a zis că l-au sunat cei din China, să se ducă acolo. El a zis că nu se duce și că negociază la telefon. Acum văd că nu-mi mai răspunde la telefon. Nu-mi mai răspunde ca înainte, imediat" Becali, ieri la TV Digi Sport

Dacă nu devine liber de contract, Budescu are şanse minine de a ajunge la Steaua, Becali nedorind să plătească o sumă de transfer.

Gnohere

Patronul Stelei a negociat cu atacantul lui Dinamo, dar pretenţiile francezului l-au deranjat pe Becali. Astfel, transferul are şanse mici de a-l aduce pe "Bizon", care doreşte 100.000 de euro la semnătură.

"La Gnohere e drumul știut, când vrea să vină, am vorbit și cu Anamaria Prodan. Îi dau salariu de 15.000 de euro pe lună. El vrea și 100.000 la semnătura, dar eu nu-i dau" Becali, ieri la TV Digi Sport

szukala

Steaua are nevoie de fundaşi centrali, iar una dintre variante a fost Lukasz Szukala. Becali s-a interesat de polonezul de la Osmanlispor, dar mutarea nu se va realiza din cauza banilor.

"Szukala costă prea mult. Nu-l putem împrumuta pentru că are salariul prea mare. Negociez cu alţi doi fundaşi, dar nu pot să vă spun cine sunt" Gigi Becali 

R. Marin, Ţîru, Benzar

Steaua a încercat să transfere trei dintre vedetele lui Hagi, dar acesta a refuzat oferta făcută de echipa roş-albastră.

Hagi îşi doreşte 2,5 milioane de euro pe Marin, care are şanse mari să plece în străinătate, şi 1 milion de euro pe Benzar.  Astfel, doar Ţîru ar putea ajunge în iarnă sub comanda lui Reghe, deşi încă nu au început negocierile.

Junior Morais şi Teixeira

Cei doi jucători ai Astrei au intrat în ultimele şase luni de contract, iar fundaşul a semnat deja cu Steaua. Înţelegerea va intra în vigoare în vară, iar Becali a încercat să îl cumpere de acum.

Steaua a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru Morais şi Teixeira, pentru a-i achiziţiona de acum, dar giurgiuvenii au refuzat-o. Astfel, sunt şanse minime ca cei doi să vină la echipa roş-albastră în această iarnă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
alex_1973
alex_1973  •  05 Ianuarie 2017, 16:53

Doar titlurile voastre GSP iste.anunță minciunile acestui fost puscharias.care de mulți ani anunță mutări spectaculoase în fiecare perioada de metcato care pe final aduce câțiva fără contract.de la retrogradate numai fasaituri.Sunt curios cât timp mai asociați acest individ cu Steaua atâta timp cât a pierdut în instanțe totul?

10206056252507072
Gherhard Robert  •  05 Ianuarie 2017, 16:50

Sunteti nebuni rau de tot...vedetele oierului...ce vedete mai nebunilor...*** ciobanului incult..descultii astia sunt vedete nebunilor??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  05 Ianuarie 2017, 16:33

Sergiu Alexandru, asa crezi tu ba tagarta. nu inseamna ca ai si dreptate.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează