FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

OFICIAL Eugen Neagoe a semnat în SuperLiga și a fost anunțat oficial

Eugen Neagoe / Sursă foto: Facebook Universitatea Cluj
Eugen Neagoe / Sursă foto: Facebook Universitatea Cluj

Articol de - Publicat joi, 25 august 2022 11:31 / Actualizat joi, 25 august 2022 15:42

Eugen Neagoe (55 de ani) a semnat astăzi cu Universitatea Cluj un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire. „Geană” urmează să fie prezentat de „Șepcile Roșii” în cadrul unei conferințe de presă.

Ardelenii au confirmat în urmă cu scurt timp numirea antrenorului: „Eugen Neagoe este începând de astăzi noul antrenor al Universității Cluj. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani va debuta pe banca echipei noastre la duelul din etapa a șaptea a Superligii cu FC Voluntari.

Din staff-ul lui Eugen Neagoe vor face parte Fadi Haddad (antrenor secund), Cristian Sandu (preparator fizic) și Florentin Rădulescu (antrenor cu portarii)”, anunță cei de la „U”, prin intermediul site-ului oficial. 

Eugen Neagoe revine pe bancă după mai bine de un an

Neagoe era liber de contract din mai 2021, când s-a despărțit de Astra Giurgiu. În această dimineață, tehnicianul a bifat primul antrenament alături de noii săi elevi.

Chiar dacă nu are legătură cu sosirea lui Neagoe la ”Șepcile roșii”, la U Cluj ar putea ajunge și Ioan Mărginean, fostul președinte de la Gaz Metan Mediaș, cel ce s-a despărțit în această vară de FC Brașov. ”Limoniu” este deja la Cluj. În ceea ce-l privește pe Neagoe, el a început deja antrenamentele la alb-negrii, intră direct în pâine, vineri seară, etapă cu FC Voluntari.

Fără echipă de mai bine de un an Neagoe a mai antrenat la Universitatea Craiova, Pandurii Aris Liamassol, Nea Salamis, Poli Iași, Sepsi, Dinamo, Hermannstadt și Astra. A mai fost secund la naționala României, FCSB, Universitatea Craiova și Al Ittihad.

Erik Lincar e istorie la U Cluj 

Cu doar două puncte acumulate în acest început de sezon, Erik Lincar a fost înlocuit de la cârma Universității Cluj. Înfrângerea cu Sepsi, 0-1, a fost decisivă. Antrenorul care i-a promovat pe clujeni după barajul cu Dinamo (2-0 și 1-1) și-a reziliat ieri acordul cu U. Discuțiile s-au legat vizavi de suma compensatorie, dar și de câteva restanțe financiare. 

Citește și alte știri din Liga 1:

Fundașul dorit de FCSB, blocat de club: „Nu-l dau acum”

UPDATE Răsturnare de situație la U Cluj: Lincar a demisionat, deși Emil Boc îl asigurase de susținerea lui! Ardelenii, acord de principiu cu un alt antrenor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  26 August 2022, 10:23

Succes Eugen Neagoe ! Multumim pentru alegerea facuta ! Iti doresc sa ajungi sa castigi campionatul la U Cluj si sa jucam fara reciprocitati - aici a pierdut Lincar ...nu a vrut sa fie prins in Cooperativa Ligii 1 ! Marginean sigur nu iti aduce un plus in acest sens. Haide U !

becapiti
becapiti  •  26 August 2022, 08:36
Postat de traian_v pe 25 August 2022, 15:48

Problema cea mare este Marginean!!! Asta a mai ingropat "U" Cluj de doua ori!!! Alo, Dl. Boc, se aude?

Exact! Mărginean e *** pentru fotbalul românesc. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigimarga2
gigimarga2  •  26 August 2022, 07:38

Marginean ,asta e ca acidul sulfuric , pe unde rrece arde tot. Oare baietii astia din servicii care -l tot sustin nu s-or fi scarbit de fața lui. Cand îl vezi pe asta la interviuri fugi repede dupa tubul cu anti vomitive si ti se face dor de Romică Pascu.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează