FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

Eugen Neagoe, înapoi în Superligă? Antrenorul dezvăluie: „Discuții telefonice cu 3 cluburi”

Eugen Neagoe ar putea reveni în cel mai scurt timp pe banca unei echipe din Superligă / Sursă foto: Imago Images
Eugen Neagoe ar putea reveni în cel mai scurt timp pe banca unei echipe din Superligă / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 08:15 / Actualizat joi, 24 august 2023 19:10

Eugen Neagoe, concediat de Universitatea Craiova după doar două etape din noul sezon, ar putea reveni în cel mai scurt timp pe banca unei echipe din Superligă. Tehnicianul care a împlinit 56 de ani săptămâna aceasta spune că a purtat deja discuții cu unele cluburi din primul eșalon.

Șomer de la finalul lunii iulie, când Mihai Rotaru a decis să-l înlocuiască pe „Geană” de pe banca Universității, Eugen Neagoe sondează piața pentru o revenire în Superligă.

AS dă ca iminent transferul internaționalului român la ocupanta locului secund în La Liga: „Jucătorul și-a dat acordul”
TRANSFER
AS dă ca iminent transferul internaționalului român la ocupanta locului secund în La Liga: „Jucătorul și-a dat acordul”

„Ne vom revedea cu siguranță. Acum, nu știu când și unde. Am avut discuții cu trei cluburi din Liga 1.

Din punctul meu de vedere, când discuți cu un conducător de club, trebuie să rămână discuția privată. Nu pot să ies acum să spun. Nu a fost o ofertă, au fost niște discuții telefonice. Am discutat despre foarte multe lucruri și aspecte pe care în viitor echipa respectivă trebuie să le facă”, a spus Eugen Neagoe, într-un interviu pentru Pro TV

Eugen Neagoe, variantă pentru U Cluj?

S-a vehiculat în ultimele zile că Eugen Neagoe ar putea reveni la U Cluj, echipă pe care a mai antrenat-o și în sezonul trecut.

Învinsă de CFR Cluj în derby-ul Ardealului, 3-4, Universitatea Cluj e pe cale să ia o decizie drastică la echipă, rezilierea contractului cu Anton Petrea, 48 de ani, în condițiile în care nu există conexiune între staff-ul tehnic și jucători. 

GSP.ro a informat în ultimele zile de discuțiile existente pentru o modificare majoră pe banca alb-negrilor, care i-au implicat pe Ioan Ovidiu Sabău, Eugen Neagoe sau doi antrenori din străinătate. 

Eugen Neagoe, după plecarea de la Craiova: „Să ne hotărâm! Ce vrem, fotbal ofensiv sau doar rezultate?”

La scurt timp după plecarea din Bănie, Neagoe oferise o reacție sinceră într-o intervenție la GSP Live

„Cu mine antrenor, Craiova a jucat un fotbal bun, spectaculos, ofensiv. Ne-am dominat adversarii și în play-off-ul sezonului trecut. Am avut jocuri pe care le-am dominat clar, așa s-a întâmplat și acum, în actualul campionat, cu Oțelul. N-am primit gol în primele două etape, nu am pierdut. Dar asta e viața, n-am ce să reproșez nimănui. A fost decizia patronului, a clubului.

Domnul Rotaru mi-a spus: «Mister, nu am ce să-ți reproșez, îmi pare rău, doar ghinionul...», și ceva de superstiție. S-a gândit și la play-off-ul campionatului trecut, când am jucat bine, spectaculos, ofensiv. Trebuia să câștigăm și cu CFR, și cu Farul, dar n-am reușit.

Noi ne cream foarte multe ocazii. Nu-mi aduc aminte ca Universitatea Craiova să-și fi dominat adversarii în play-off așa cum am reușit noi sezonul trecut. Dacă e altfel, înseamnă că nu văd eu bine, deși port ochelari. Să ne hotărâm, ce vrem? Fotbal ofensiv, spectaculos sau doar rezultate? La Craiova, suporterii cer să produci un fotbal spectaculos, cu multe faze de poartă. Iar noi aveam multe situații”, a spus Neagoe la GSP Live.

Citește și alte știri de actualitate: 

Încă un nume mare o scoate pe Rapid din calcule: „N-o văd capabilă să se bată la titlu! E tipic”

AS dă ca iminent transferul internaționalului român la ocupanta locului secund în La Liga: „Jucătorul și-a dat acordul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
luker
luker  •  25 August 2023, 03:40

Nea Geana asta a fost si el antrenor cateva etape. Nu mai insistati ca nenorociti alte cluburi cu el. Sa mearga la liga a 3a nu in liga a doua. E pur si simplu un individ slab. Nu are nimic util.

don_ramon
don_ramon  •  24 August 2023, 16:29

Petrea e un antrenor decent. M-a mirat numirea lui la U Cluj. Cred că cel care-l va înlocui nu va face mai mult. Nu cred că va retrograda( și cu Petrea rămânea în A, ce penibil sună Super Ligă în raport cu realitatea). Probabi va scăpa cu bine din Play Out.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  24 August 2023, 15:29
Postat de popescu222 pe 24 August 2023, 12:27

Fumigena, sa-l bage si pe el cineva in seama ca uite e chipurile la mare cautare. Fireste ca nu poate dezvalui cu cine a avut convorbirile, pentru simplul motiv ca nu le-a avut. Dupa atatea esecuri in liga 1, eu zic ca ar fi timpul sa mearga in liga 2, precum altii din categoria lui (Mitrita, Stoican etc).

La care Mitriță te referi? E vreun antrenor Mitriță în liga a 2-a?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează