FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 3-0

Eugen Neagoe, „înțepături” în direcția lui Rotaru și Reghecampf: „Cât am fost eu, am dominat FCSB. Portarul advers era omul meciului, nu al nostru”

Fostul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova, Eugen Neagoe (56 de ani), a analizat înfrângerea suferită de gruparea din Bănie în fața celor de la FCSB, scor 0-3, în runda cu numărul 8 din Superliga. +20   FOTO
Fostul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova, Eugen Neagoe (56 de ani), a analizat înfrângerea suferită de gruparea din Bănie în fața celor de la FCSB, scor 0-3, în runda cu numărul 8 din Superliga.

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 19:20 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 19:43

Fostul antrenor al celor de la Universitatea Craiova, Eugen Neagoe (56 de ani), a analizat înfrângerea suferită de gruparea din Bănie în fața celor de la FCSB, scor 0-3, în runda cu numărul 8 din Superliga. 

CS Universitatea Craiova a pierdut ultimele două meciuri din campionat, 0-2 la Ovidiu cu Farul Constanța și 0-3, în Ghencea, contra celor de la FCSB

Scandal la Lipova » Agresat și luat pe sus de 4 bodyguarzi pentru că a afișat un mesaj anti-Meszar: „Îi dau în judecată! Nu mai pot să mișc mâna”
UTA
Scandal la Lipova » Agresat și luat pe sus de 4 bodyguarzi pentru că a afișat un mesaj anti-Meszar: „Îi dau în judecată! Nu mai pot să mișc mâna”

Eugen Neagoe, fostul antrenor al „juveților”, demis după numai două etape scurse din acest sezon, este de părere că echipa, sub comanda lui, s-a prezentat mai bine în partidele contra celor de la FCSB decât au făcut-o sâmbătă seară, cu Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică. 

Eugen Neagoe a analizat situația de la CSU Craiova: „Eu am jucat de 3 ori cu FCSB și am controlat partidele”

„Nu știu ce s-a întâmplat, ce strategie a fost la acest joc. Eu am jucat de 3 ori cu FCSB și în toate partidele am avut momente foarte bune, posesie, am controlat partidele.

Inclusiv la București, unde am făcut de două ori 1-1. Aseară (n.r. - sâmbătă) nu știu ce s-a întâmplat. Aceeași desfășurare a fost și cu Farul. Eu pot să spun de perioada mea la Craiova, noi nu am pierdut așa categoric, cu 3-0.

Noi dominam adversarii, ratam foarte multe ocazii. Repet, noi am fost peste FCSB, inclusiv la meciul de la Craiova, în care ne-a bătut (n.r. - CSU Craiova - FCSB 1-2, în play-off). Chiar ei au recunoscut că au câștigat cu mare noroc.

Nu am pierdut jocuri la Craiova de maniera asta. Eu pot să vorbesc de perioada mea. A văzut toată lumea ce s-a întâmplat aseară. FCSB a câștigat cu o ușurință dezarmantă”, a precizat Eugen Neagoe, conform iAMSport. 

Eugen Neagoe: „Spune multe că portarul Craiovei a fost omul meciului în ultimul timp”

Eugen Neagoe consideră că faptul că portarul Craiovei a fost cel mai bun jucător al oltenilor spune multe despre felul în care echipa s-a prezentat în ultima vreme. 

„Spune multe că portarul Craiovei a fost omul meciului în ultimul timp. Noi, în play-off, anul trecut, aveam portarul advers care era cel mai bun de pe teren. Asta spune multe”, a mai zis Eugen Neagoe, pentru sursa citată anterior. 

VIDEO. Golul marcat de Darius Olaru în FCSB - CSU Craiova 

Citește și: 

Scandal monstru la Chiajna - Steaua, Liga de Tineret » Costel Orac a lovit cu pumnul în stomac un „secund” de la CSA! Reacția legendei dinamoviste

Și-a anunțat plecarea de la FCU Craiova: „După 6 ani, a venit momentul să ne despărțim”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (24)
dandana
dandana  •  05 Septembrie 2023, 23:54

Da! De când cu tine luam goluri mereu! Sa nu uitam tu ai făcut pregătirea și în iarna, dar și în vară. Dacă cineva este vinovat, ești și tu omule. Ai antrenat echipa asta sa se comporte ca o formație de mijloc este ok! Nu cred ca Reghe ți-a vânat postul asa cum spui, și noi suporteri l-am vrut sa schimbam ceva la Craiova. Trebuie schimbat aproape tot

parpalache
parpalache  •  04 Septembrie 2023, 10:43

Senzația a fost ca„jupânii”din echipa Craiovei l-au sabotat pe Reghecamp!

mehigh_ms
mehigh_ms  •  04 Septembrie 2023, 09:35
Postat de dansy pe 03 Septembrie 2023, 23:35

Sa dați video și cu golul doi al fcsb marcat din offside!Nu se poate?Nu este voie?

ce offside ma? tu si acum te uiti la televizor si nu e pornit?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează