FOTBAL  »  Superliga  »  PIŢURCĂ A DEMISIONAT DE LA STEAUA!

Neagoe: "Piţi nu ne-a cerut să plecăm, noi nu rămînem fără el!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Eugen Neagoe, fostul antrenor secund al Stelei, a declarat la ieşirea din stadion, că atît Piţurcă, cît şi jucătorii stelişti sînt dezamăgiţi de ceea ce s-a întîmplat astăzi la echipă.

 

" Victor Piţurcă este dezamăgit de situaţia creată. Am vorbit şi cu jucătorii cărora nu le vine să creadă că Piţurcă a plecat de la echipă. Nu ştiu ce se va întîmpla acum cu formaţia stelistă, cert este că toţi sunt dezamăgiţi", a declarat Eugen Neagoe.

Victor Piţurcă, împreună cu staff-ul tehnic de la Steaua au anunţat în această dimineaţă că părăsesc gruparea din Ghencea, după certurile pe care antrenorul le-a avut cu patronul stelist.

"Piţi era deranjat de declaraţiile lui Gigi Becali de miercuri, referitoare la Ciprian Tătăruşanu. Nu mai putem să continuăm ce am început în aceste două luni de zile. Nu ştiu ce se va întîmpla la Steaua. S-ar putea ca şi Victor Piţurcă să facă o conferinţă. Nu cred că este foarte bine ca un patron să apară la televizor şi să vorbească despre jucători. Le faci rău chiar dacă îi lauzi", a adăugat Eugen Neagoe la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
mdeah
mdeah  •  08 August 2010, 17:14

A refuzat 50 de mii de euro pe luna pentru ca e poker star. De ce sa faci 600 de mii de euro pe an muncind cinstit cand poti sa faci 25 de milioane de euro peste noapte daca il inciti pe Becali? ;)

forzza_steaua
forzza_steaua  •  08 August 2010, 17:09

PITURCA ESTE UN ANTRENOR FARA CARACTER SI LIPSIT DE PROFESIONALISM. ADEVARUL, CA POATE ESTE SI EL UN MURINHO cu 2 CL-uri castigate, cupa Uefa si campionate ca sa ceara 25 milioane garantie. NU a demonstrat nimik Piti pana acum si nu cred ca mai are unde. RUSINE PITI!!! sa lasi echipa asa. Dak era profesionist conducea echipa la Brasov. A fost mare jucator, dar ca antrenor este o mare.... RUSINE!!!

mircea_marian
mircea_marian  •  08 August 2010, 17:09

la ce conditii i s-au oferit piturca e un nesimtit...in ce structura sau societate ati mai vazut sau auzit ca investitorul sau patronul sa primeasca interdictii din partea unui angajat ? ah,in romania...la steaua nu va reusi decat un antrenor capabil sa ignore iesirile patronului si sa faca treaba pt care a fost angajat...nu sa faca fite...cati dintre suporterii stelisti lucreaza ca angajati la un patron ! la locul lor de munca au tupeul sa deschida gura in fata angajatorului ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează