FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL

Evacuaţi de un şarpe! » Steliştii s-au speriat după ce au găsit o reptilă în camera lui Rusescu şi Răduţ

Steliştii au refuzat să rămînă în cantonament după ce au dat de şarpe
Steliştii au refuzat să rămînă în cantonament după ce au dat de şarpe

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 23:35

Steliştii aveau de gînd să pregătească meciul cu Ceahlăul în cantonament, dar au fugit la casele lor după ce Răduţ şi Rusescu au găsit un şarpe în camera de la stadion.

Steaua tot nu e ferită de necazuri nici după ce s-a întors în Ghencea. Ilie Stan a plîns luni de zile că n-are condiţii pentru cantonamente şi antrenamente, Stoichiţă s-a trezit că jucătorii lui fug de la stadion de teama şerpilor!

O reptilă a intrat în camera în care erau cazaţi Răduţ şi Rusescu, fotbaliştii s-au alertat unii pe alţii şi au insistat că n-au cum să mai rămînă la stadion. "Era un şarpe mic", au povestit steliştii.

Dar antrenorul a simţit că nu-i poate convinge să stea pe loc, aşa că le-a permis să plece la casele lor. Şarpele-sperietoare i-a izgonit pe roş-albaştri din Ghencea miercuri seară, cu 24 de ore înaintea jocului cu Ceahlăul. Stoichiţă a pierdut de sub control echipa şi din cauza şarpelui, dar şi din pricina ghinionului.

Steaua s-ar fi cazat la hotelul Parliament, stabilimentul la care a apelat des în ultima vreme, numai că acesta a fost ocupat de turiştii spanioli care au venit la Bucureşti pentru finala Europa League. Şi de aceea s-a mers în Ghencea, unde Rusescu şi ai lui au rezistat doar cîteva ore, pînă au dat peste şarpe.

Îl speriaseră şi pe Piţi
Cînd a preluat-o pe Steaua în vara trecută, Piţurcă a observat imediat că ierburile crescuseră în voie în spatele tribunei a II-a şi a peluzei Sud. "Mişună şerpii pe aici! Omorîm cîţiva zilnic", i-au zis lui Piţi oamenii de ordine de la stadion. Antrenorul a ordonat să fie curăţată zona şi chiar s-a făcut asta, numai că reptilele au reapărut.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
mirrrcea
mirrrcea  •  11 Mai 2012, 06:52

nici o poza cu reptila feroce??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează