FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA

Exclus pentru blat! » Florin Maxim a fost dat afară după prestaţia din meciul cu Astra

Maxim a fost integralist în celelalte 5 partide disputate de Chiajna în acest sezon
Maxim a fost integralist în celelalte 5 partide disputate de Chiajna în acest sezon

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 august 2012 01:02

Penibil sîmbătă contra Astrei, Florin Maxim a fost pus pe lista de transferări. El e bănuit că e omul lui Mulţescu.

Florin Maxim (31 de ani) şi-a semnat sentinţa la Chiajna după evoluţia dubioasă din partida cu Astra (6-3 VIDEO AICI). Fundaşul stînga a pasat înapoi fix la Ivanovski, la golul de 1-0, apoi a făcut henţ în careu, Fatai marcînd de 3-1. Schimbat de Ilie Stan în minutul 38 cu Zuluf, Maxim s-a scuzat pueril: "Nu ştiu ce a fost cu mine, parcă nici nu ştiam unde eram!".

Surse autorizate susţin că Stan l-a bănuit pe Maxim că a facilitat victoria Astrei în baza bunei relaţii pe care acesta o are cu antrenorul Gheorghe Mulţescu. Cei doi au lucrat împreună la Sportul Studenţesc, iar sezonul precedent, cînd era liber de contract, a fost adus de Mulţescu la Petrolul. E posibil ca Maxim să ajungă zilele viitoare chiar la Astra!

5,60 era media notelor gsp luate de Maxim în precedentele 5 partide din acest an. Pentru prestaţia de la Ploieşti a luat nota 2 din partea Gazetei

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1:

Ronny e out 8 luni!
CFR. Atacantul brazilian al campioanei, Ronny Da Silva, accidentat în partida cu Rapid (foto), a făcut ieri un control medical amănunţit şi a aflat că va sta în afara gazonului timp de 8 luni! Ronny a suferit ruptură de ligamente încrucişate, iar acest sezon este terminat pentru el. Mijlocaşul Vass, accidentat tot în partida din Giuleşti, are o fractură de metatarsian şi va trebui să stea pe tuşă două luni.

Bondrea out, Ciobi in
CS SEVERIN. Cu doar două puncte strînse în şase runde, conducerea clubului oltean a decis că e nevoie de un şoc la echipă. "Principalul" Marian Bondrea a fost demis ieri, în locul său fiind adus Liviu Ciobotariu, care, de la despărţirea de Dinamo din aprilie, nu a mai antrenat nicăieri. "Pe Bondrea l-a destituit din cauza rezultatele slabe, nu e admisibil să obţinem numai două puncte în şase etape. Sper ca Liviu Ciobotariu să reuşească mult mai mult şi să ne salvăm", a spus vicepreşedintele severinean Gheorghe Frăţică.

"Să-şi dea demisia de onoare!"
OŢELUL. Actualul primar Marius Stan, care e şi preşedinte de onoare al grupării moldave, a reacţionat la intenţia lui Dorinel Munteanu de a pleca de la Galaţi: "Am văzut ce a declarat domnul Dorinel Munteanu şi pot să spun că, indiferent de domeniu, demisia e un act de mare onoare. În afara faptului că echipa nu a mai câştigat de multă vreme un meci, nu înţeleg ce alte nemulţumiri ar putea avea, deoarece este cel mai bine plătit antrenor din Liga 1".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
jaguaarr
jaguaarr  •  01 Septembrie 2012, 11:23
Postat de 1745flo pe 28 August 2012, 02:35

mai bine-l excludeau dupa meciul cu Oaia, ca tot blat fusese!

acolo a jucat pe bune ca si cu dinamo,dar de dinamo nu e steaua!

spivak
spivak  •  28 August 2012, 12:24

Ca să baţi Chiajna n-ai nevoie de blat. E de ajuns să-ţi legi şireturile.

1745flo
1745flo  •  28 August 2012, 02:35

mai bine-l excludeau dupa meciul cu Oaia, ca tot blat fusese!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează