FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV A fost om de bază în echipa campioană a Viitorului, dar tocmai și-a reziliat contractul! Marea nemulțumire: "Aici nu prea se vorbește despre asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 10:00

Victor Rîmniceanu (27 de ani) și-a reziliat ieri contractul cu Viitorul, fiind al treilea om important care părăsește campioana României în această iarnă după George Țucudean și Eric de Oliveira.

Plecarea goalkeeperului de bază al Viitorului a surprins, mai ales că a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în ultimul an și jumătate. GSP.RO a stat de vorbă cu Rîmniceanu, care explică plecarea de la formația campioană:

- Salut, Victor! De ce s-a ajuns la această despărțire?
- Te salut! Vreau să se înțeleagă de la început că decizia îmi aparține 100%. Nu am fost dat afară sau să fi existat altă problemă. Am câteva oferte interesante și mi-am dorit să plec.

- Țucudean, Eric, acum și tu. Nu e prea mult pentru Viitorul?
- Într-adevăr, suntem trei jucători importanți ai echipei. Nimeni nu merge undeva unde e mai rău. Toți vor la mai bine, în plus Viitorul are tineri de perspectivă în spate, care pot oricând să ne ia locul.

- S-a întâmplat ceva între tine și Hagi? Decizia e totuși una surprinzătoare...
- Absolut nimic! Repet, nu m-a dat nimeni afară. Am oferte din Liga 1, din străinătate. Mi-am dorit să plec. Consider că mi-am făcut treaba cu vârf și îndesat la Viitorul. Nu cred că mi se poate reproșa ceva. Sezonul trecut am fost unul dintre oamenii care au adus cel mai mare aport la câștigarea campionatului, văd că nu prea s-a vorbit despre asta.

- Te referi la cineva din club?
- Spun doar că s-a vorbit despre câștigarea campionatului, despre oameni cheie. Mai puțin despre portar. La Viitorul portarul nu prea a avut importanță. Anul trecut am apărat foarte bine, cred eu. La fel și anul ăsta când am fost decisiv în victoriile cu Steaua și Dinamo. Am 10 meciuri fără gol primit din 18 jucate. Eu zic că sunt niște cifre bune. Nu are cine ce să-mi reproșeze.

- În ultimele etape din 2017 locul ți-a fost luat de Tordai...
- Am văzut că s-a discutat despre asta. Am fost accidentat, am avut probleme la genunchi, ăsta e motivul pentru care am fost schimbat. Din 22 de meciuri am jucat în 18. 

- Unde vei merge?
- Deocamdată nu știu. Cântăresc ofertele împreună cu Bogdan Apostu, impresarul meu. Am și din Liga 1, și din străinătate. Cred că în maximum o săptămână voi lua decizia finală. Sper să fie cea mai bună pentru cariera mea.

- Tordai și Buzbuchi, cine va fi titular?
- Nu știu. Ambii sunt portari de mare viitor. Au calități foarte bune. Acum nu mai este problema mea ce se întâmplă la Viitorul. Le doresc mult succes și sper să se califice în play-off. Nu va fi ușor, disputa se va da până în ultima etapă. Sunt 4 echipe pe 3 locuri. Dar am încredere în foștii mei colegi.

900.000 €de euro este cota lui Rîmniceanu pe transfermarkt

10 meciuri 
meciuri fără gol primit are portarul în Liga 1 în acest sezon. Are 18 apariții între buturile campioanei României

13 goluri a primit Rîmniceanu în acest sezon în 1620 de minute jucate

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  23 Ianuarie 2018, 23:16

ce baiat de zahar esti , Ramnicene! stie toata Constanta ca pleci pentru ca ai cazut in dizgratie! e drept, ai pastrat coloana vertebrala si ai platit pentru asta! dar nu zice ca a fost decizia ta, Hagi nu te mai vrea, pentru ca deranjezi! lui ii trebuie jucatori care cand urla si ii injura el de ma-sa sa zica saru-mana! tu si tucudean nu prea ati inteles ca FCSB trebuia sa castige mereu contra voastra si ai devenit un spin in talpa! il alta ordine de idei, mult succes, esti un portat bun! Hagi face dovada ca habar n-are pe ce lume traieste sau ca e ***! vodut si gavra nu fac la un loc cat tucudean, ianis o sa fie la nivelul lui eric cand va avea eric 50 de ani iar de tordai ce sa mai zic, o catastrofa! meciurile cu botosani si fcsb cand i-a scapat mingea printre maini si si-a bagat-o in poarta ne da sperante! sperante ca viitorul va redevenii ce a fost si chiar mai mult decat atat! presul fcsb-ului, cu omenii , cu alea alea! sper, pentru binele fotbalului la constanta, hagi sa plece pe afara, sa desfiinteze echipa si sa se duca dracu` cu ea cu tot!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează