FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Andone a vorbit pentru GSP.RO despre Rivaldinho » Ce spune despre brazilian după primul antrenament

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 15:07

Rivaldinho, 21 de ani, a efectuat astăzi primul antrenament la Dinamo, sub comanda lui Ioan Andone. Antrenorul lui Dinamo a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO despre atacantul brazilian.

"E un băiat bun. Azi am vorbit prima dată cu el. E în regulă. E un băiat care vrea să demonstreze. El a mai fost în Europa, dar acum a mai trecut o perioadă peste el și poate face pasul înainte. E o perioadă de acomodare pentru el. A schimbat și fusul orar. E binișor din punct de vedere fizic. S-a pregătit acolo, în Brazilia.

Trebuie să-l punem la punct pentru că e treaba noastră. Zilele viitoare va intra într-un program separat, cu GPS", a spus Andone pentru GSP.RO.

Andone a vorbit și despre mijlocașul croat Filip Mrzljak, cel care ar putea ajunge la Dinamo în scurt timp.

"S-au purtat discuții cu el, nu știu ce s-a întâmplat, dacă s-au oprit. Eram în Spania când am discutat cu el. Ce s-a făcut nu știu. Eu mi-l doresc", a adăugat "Fălcosul."

"Echipa e pregătită pentru meciul cu Chiajna. Trebuie să jucăm avansat, să facem pressing. Chiajna a scos un punct mare la Botoșani. Trebuie să fim atenție. Jucăm și pe un teren sintetic, nu știm cât de frig va fi. Trebuie să fim pregătiți de orice" Ioan Andone

Chiajna - Dinamo se joacă luni, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Februarie 2017, 20:34

” E un băiat care vrea să demonstreze.” Unde sa demonstreze, in Piata Victoriei? Pai, nu zicea Falcosu` ca ”Serios, nu-i las! Să-și facă meseria, nu să se ducă în stradă.”

1223546851066051
Vasile Niculica  •  08 Februarie 2017, 18:42

la cate iluzii mi-am facut pot spune ca andone e un antrenor de ***.La varsta si ezperinta lui sunt dezamazit.greseli ortografice?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Februarie 2017, 16:44

bumba a venit si el. sa vina si croatul si aripa de care se spune, si intr-adevar, Ando are variante, nus e mai poate plange.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează