FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Andone s-a despărțit azi de încă un dinamovist! Jucătorul s-a transferat tot în Liga 1 » Primele declarații

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 15:45

Alberto Cobrea, al treilea portar al lui Dinamo, a plecat astăzi de la formația alb-roșie și s-a transferat la FC Botoșani.

Potarul de 26 de ani și-a reziliat contractul cu echipa lui Andone și a semnat pe doi ani și jumătate cu formația lui Leo Grozavu. Mutarea a fost intermediată de impresarul Bogdan Apostu.

Venit în vară la Dinamo, de la Petrolul, Cobrea a pierdut lupta cu Brănescu și Penedo. Portarul a jucat doar două meciuri în acest sezon, ambele în Cupa României.

"Sunt bucuros că am semnat cu unul dintre cele mai serioase cluburi din România. O să fac tot posibilul ca să prindem un loc de play-off" Alberto Cobrea pentru GSP.RO

100.000 €este cota lui Cobrea, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Cobrea a mai jucat la CS Mioveni și Chiajna. În lotul moldovenilor mai sunt doi portari: Plamen Iliev, 25 de ani, și Călin Albuț, 35 de ani.

cobrea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Ianuarie 2017, 10:26
Postat de zecs93 pe 11 Ianuarie 2017, 01:52

Hai ca in locu lui Nistor care e un aiurit pe teren, ar fi mers parfum !!! Nu vezi ca ratam tot ce ne propunem !!! Negoita un falit !!! Va aduce niste jucatori de pe plaja !!!

Ei, nu ratati chiar tot. Ca reusiti de minune sa fiti de rasul tuturor cu anunturile de transferuri bomba care ajung petarde fasaite...

ray51
ray51  •  11 Ianuarie 2017, 09:50

E vreo datorie catre Dinamo? Iliev e greu de scos din echipa. Chiar si Albut are 'stofa'.

poison
poison  •  11 Ianuarie 2017, 07:23

LASATI-NE SA NE PREGATIM PT PLAY-OUT SI BARAJUL DE LIGA 2!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează