FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEŞTI

EXCLUSIV / UPDATE Patronul Petrolului oferă amănunte: "Avem un acord ferm cu Mutu, va juca din retur la noi!"

Articol de - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 15:39

UPDATE 15:30 Dan Capră, acţionarul majoritar al Petrolului, a confirmat negocierile cu Adrian Mutu.

“Am avut mai multe discuţii cu Adrian Mutu şi există în acest moment un acord ferm al jucătorului ca, din retur, să joace la Petrolul. Mai mult decât atît, pot să vă spun că nici oficialii de la Ajaccio, actualul club al lui Mutu, nu se opun acestui transfer!”, a declarat Capră pentru Jurnalul Prahovean.

Adrian Mutu la Petrolul? Ar fi lovitura anului, ba poate chiar cel mai important transfer din istoria recentă a Ligii 1. Şi este o variantă cu şanse mari de reuşită!

Informaţiile exclusive obţinute de Gazeta Sporturilor spun că Petrolul este clubul la care Adrian Mutu a făcut trimitere aseară, când a declarat oficial că "vreau să vin în România acum, în decembrie, sper să se rezolve repede".

Ideea negocierilor i-a aparţinut lui Cosmin Contra, antrenor la Petrolul şi prieten la cataramă cu Mutu. El l-ar fi convins deja pe atacant să revină în Liga 1, apoi Dan Capră, patronul clubului, a mers în Franţa pentru a discuta personal cu "Briliantul" venirea la gruparea "lupilor galbeni".

Sursele Gazetei susţin că, dacă transferul se va face, Mutu (35 de ani) ar urma să aibă un salariu decent la Petrolul, în jur de 300.000 de euro pe an. Acum, el primeşte aproape 1,2 milioane de euro anual la Ajaccio! Mai are un an şi jumătate de contract cu corsicanii, dar speră să obţină repede acordul de reziliere şi chiar să primească o compensaţie pentru cele 18 luni care i-ar mai rămas din contract. De fapt, aici ar fi cheia transferului: va fi Ajaccio de acord să-l elibereze pe Mutu şi să-i mai plătească şi despăgubiri?

Contra pentru GSP.RO: ”Am discutat cu Mutu, cine nu l-ar vrea în echipă?”
Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, recunoaşte că a purtat o discuţie pentru Adrian Mutu: "Am vorbit în urmă cu cîteva zile, n-a existat o negociere propriu-zisă la nivelul meu, dar i-am zis că-l aştept la Ploieşti. I-am spus cîteva despre echipă, ce sistem jucăm, ce suporteri avem.

Mi-a explicat însă că trebuie să vadă cum poate rezolva situaţia lui de la Ajaccio, pentru că acolo sînt nişte oameni pe care-i respectă foarte mult, s-au comportat frumos cu el şi nu vrea să plece înainte de a exista o înţelegere amicală cu francezii.

Eu discut des cu Adi, e prietenul meu, în aceşti termeni am şi avut discuţia cu el. Cui nu i-ar plăcea să-l aibă pe Mutu în echipă?"

"Vreau să vin în România acum, în decembrie. Sper să-mi rezolv aici, mai am un an şi jumătate contract. Vreau să mă întorc în România şi aş vrea să mai joc un an şi jumătate. Nu e vorba de Dinamo" - Adrian Mutu, aseară, la Digi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (69)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Noiembrie 2013, 19:20

Eu stiu ca acest Capra e presedintele clubului si nu patron, patron e Consiliul Local, iar acest Capra e scos la inaintare ca se mute atennti cu banul public ! Apoi ca Mutu ar lua 300 000, e alta vrajeala , tot ca sa nu stie prahoveanul care se intreaba de ce sta 15 min. in statie si nu 7min ! Mutu nu vine fara 7-8 sute de mii sa stiti si voi aia care mai credeti in Cosanzene....

bibiloiu
bibiloiu  •  21 Noiembrie 2013, 15:24

CE MULT VEI REGRETA ACEASTA DECIZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shogun_blue
shogun_blue  •  21 Noiembrie 2013, 09:36
Postat de luker pe 20 Noiembrie 2013, 21:40

Interesant ca atat Petrolul cat si Pandurii traiesc din banii impozitati celor care traiesc si locuiesc in Romania indiferent daca tin sau nu cu aceste doua echipe. Si uite asa avem super competitie in liga lui mitica. Unii cu bani privati, altii cu banii nostrii.

peste 2-3 ani o sa-si schimbe numele gen: PSD Petrolu Ploiesti - PDL Ceahlau - partidul Romilor Rapid, Ponta Tg Jiu, etc

Vezi toate comentariile (69)
Comentează