FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Astra a cîştigat bătălia pentru fostul braşovean Distefano!

David Distefano va juca la Astra
David Distefano va juca la Astra

Articol de - Publicat miercuri, 04 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 iulie 2012 17:08

Mijlocaşul argentinian David Distefano, 24 de ani, a ajuns astăzi la un acord cu Astra Ploieşti, mergînd în cantonamentul formaţiei prahovene din Austria. Fotbalistul a evoluat în ultimele 18 luni la FC Braşov, unde a marcat de 4 ori în 35 de partide.

El aparţinea de clubul Union San Felipe, iar clubul din Chile a ajuns la o înţelegere cu Astra spre a-l lăsa un an împrumut la formaţia lui Bogdan Stelea, deşi mai era dorit atît de braşoveni, cît şi de Oţelul Galaţi. Distefano a anulat din start varianta de a continua cu "stegarii", care nu i-au achitat ultimele 4 salarii. Ploieştenii au plătit 10.000 de euro pentru împrumutul pe un sezon al argentinianului crescut la Boca Juniors, iar la vară ar trebui să plătească în jur de 350.000 de euro în cazul unui transfer definitiv.

Distefano este al 4-lea jucător adus la Astra, după Mureşan (ex-Hazar Lankaran), Enache (ex-Mioveni) şi Ivanovski (ex-Arka Gdynia).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
roversio
roversio  •  04 Iulie 2012, 21:03

Cititi tot ce misca pe piata transferurilor pe TransferMarket.ro ! Vezi pe TransferMarket.ro cu cine a semnat vedeta lui RANGERS, Steven Naismith, unde ajunge Lekic (killer-ul Barcelonei), ce jucator a adus Villas-Boas la Tottenham cu 10 mil. de euro, cine l-a cumparat pe Msakni (vedeta Tunisiei), ce transferuri a facut Udinese etc.

anne
anne  •  04 Iulie 2012, 19:35

Sa-l fut in gura pe Nicolae (de la brasov)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close