FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV "Câinii" negociază cu un supermijlocaş pentru a-i lua locul absentului nemotivat Palici

Machado, stânga, în duel cu Thiago // FOTO: Guliver/GettyImages
Machado, stânga, în duel cu Thiago // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 14:20

Dinamo este departe de ajunge la un acord pentru prelungirea contractului lui Antun Palici, care azi a lipsit de la vizita medicală a alb-roșilor, şi îi caută un înlocuitor croatului.

Ediţia de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că echipei din Ştefan cel Mare i-a fost propus mijlocaşul Paulo Machado, decarul lui Dinamo Zagreb.

Portughezul de 31 de ani rămâne liber de contract pe 15 iunie, iar "câinii" l-au ofertat deja.

1.000.000 €este cota lui Paulo Machado, potrivit transfermarkt.de

Machado a jucat în 33 de meciuri în acest sezon, dintre care 4 în grupele Champions League, şi a marcat un gol. Machado este crescut de Porto, iar de-a lungul carierei a mai jucat la Estrela Amadora, Leiria, Leixoes, Saint-Etienne, Toulouse şi Olympiacos. 

8.000.000 €este suma totală a transferurilor ale cărui subiect a fost Machado

 

6
meciuri are Machado în naţionala mare a Portugaliei

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi pe platforma Gazeta Digitală poţi citi toate detaliile despre venirea lui Machado la Dinamo şi ce salariu ar urma să aibă la formaţia alb-roşie.

 

MUREȘAN: "NU-l VREM PE PALICI"

Croatul Palici nu a fost prezent la reunirea lotului lui Dinamo şi are şanse foarte mici de a rămâne la echipa alb-roşie.

Fanatik a scris azi că fotbalistul ar putea ajunge la CFR Cluj, însă Iuliu Mureșan a declarat pentru GSP.ro că nu se pune problema unui astfel de transfer: "E un jucător foarte bun, însă nu am negociat cu el, nimeni de la club nu i-a făcut vreo ofertă". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
1329519933750202
Andreea Birbic  •  14 Iunie 2017, 15:58

i as propune lui Contra, sa l ia pe Nascimento de la CFR

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  13 Iunie 2017, 06:54

O LEBADA.. DOUA LEBEDE..LA WIANA VANATE CU ARCUL.. :) TAM 3,14 TULE

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  12 Iunie 2017, 19:06

,,Supermijlocaș ,, poate pt. dinamo, dacă Dinamo Zagreb o ,,mare,, echipă a Europei renunță la EL !!! Luați-l și spălați-vă cu el pe cap !!! Adevărat, la 31 ani e o mare speranță !!! Dar dacă vă refuză, pe cine mai contactați ???? Aveți grijă să nu aibă mai puțin 31 ani, valoarea nu contează, de asta se ocupă cel/cea care a scris articolul !!!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează