FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Caz inedit la Steaua » A semnat cu Anamaria, Reghecampf nu-l dorește, dar Becali nu-i dă drumul: "E foarte supărat"

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2017 12:30

În ultima vreme majoritatea transferurilor la Steaua s-au făcut prin intermediul soției lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria, care e și agent de jucători.

Mulți fotbaliști după ce ajung la Steaua semnează cu ea în speranța că le va facilita într-un fel prezența în echipa lui Reghecampf. Acesta-i și cazul lui Dan Popescu, care a ajuns la trupa roș-albastră de la ACS Poli Timișoara în iulie 2016 din postura de jucător liber de contract.

La scurt timp după ce a ajuns la Steaua, fundașul stânga în vârstă de 28 de ani a ales să semneze cu Anamaria Prodan. Cu toate acestea, Reghecampf l-a folosit doar în două partide din Liga 1.

"Dan e foarte supărat că nu i s-au dat mai multe șanse să joace. N-avea pretenții să fie titular, dar nici să fie tratat așa. A semnat cu Anamaria când a venit aici, dar tot degeaba", a declarat o sursă din interiorul clubului pentru GSP.ro.

Reghecampf nu-l mai dorește la echipă, dar sursele GSP susțin că Gigi Becali nu vrea să-i dea drumul în orice condiții:

"Mai are contract 2 ani și jumătate, dar nu e lăsat să plece pentru că nu s-a înțeles la bani cu patronul. Știu că are ceva oferte din Liga 1 și încă speră ca impresarul lui să rezolve problema. El ar pleca și împrumut doar să poată juca".

Dan Popescu nu se mai antrenează acum cu echipa, ci alături de Sebastian Chitoșcă și Rareș Enceanu la liceul Mircea Eliade din București.

"Dan Popescu este un jucător foarte bun, pe care, da, eu l-am vrut la Steaua. L-am vrut pe Popescu, pentru că aveam nevoie de încă un fundaș stânga de calitate lângă Momcilovici" Laurențiu Reghecampf la momentul transferului lui Dan Popescu

250.000 €e cota de transfer a lui Dan Popescu, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ortega
ortega  •  06 Februarie 2017, 17:59

Îl rezolvă *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Februarie 2017, 16:52

Alegeti banii, baieti, dupa care plangeti ca sunteti rezerve!

cris210
cris210  •  06 Februarie 2017, 15:20

victima unui conflict de interese, *** ăia doi (reghe cam praf și palmieru) trebuie excluși pe viață din fotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează