FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Chiajna reacționează după perchezițiile făcute la club: "Așteptăm cu interes"

Articol de - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 16:54

Astăzi, la clubul Chiajna au avut loc mai multe percheziții, existând suspiciuni de fraudă. Mircea Minea, primarul Chiajnei și un apropiat al echipei a fost dus de Poliție la Parchet. Vezi detalii.

Oficialii Chiajnei au explicat pentru GSP.RO ce s-a întâmplat în această dimineață și care a fost motivul controlului.

"Cei de la poliția economică au solicitat clubului un set de documente care le-au fost puse la dispoziție de către serviciul economic, într-o anchetă ce vizează cauze colaterale activității sportive de la Concordia Chiajna.

Nu este primul control de natură economică la clubul nostru, iar rezultatele nu au fost de natură să lase în urmă dosare penale sau altceva de acest gen. Și noi așteptăm cu interes finalizarea anchetei, dar până atunci socotim că este mai importantă partida cu FC Petrolul din Liga 1 și cea din semifinalele Cupei Ligii cu Dinamo București.

Să sperăm că aceste anchete nu vor avea influențe asupra echipei de fotbal, mai ales acum cînd situația din clasament nu e chiar satisfăcătoare", a spus Florin Petrescu, ofițerul de presă al echipei, pentru GSP.RO.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
khal_37
khal_37  •  06 Aprilie 2016, 21:37
Postat de Mihail Negulescu pe 06 Aprilie 2016, 18:46

Să aibă vreo legătură, această descindere cu apropierea datei de disputare a semifinalei Ligii dintre Dinamo și Concordia? Ar fi o întoarcerea la practicile comuniste ale MAI. Sunt așa de disperați Dinamoviștii să câștige un trofeu (oricare va fi el)?

Eu am propus sa i le dea lui Negoita pe amandoua inca din decembrie anul trecut. Sa se bucure si ei saracii ca au trofee...de ce sunteti rai.

739726022812358
Mihail Negulescu  •  06 Aprilie 2016, 18:46

Să aibă vreo legătură, această descindere cu apropierea datei de disputare a semifinalei Ligii dintre Dinamo și Concordia? Ar fi o întoarcerea la practicile comuniste ale MAI. Sunt așa de disperați Dinamoviștii să câștige un trofeu (oricare va fi el)?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Aprilie 2016, 17:52

si noi speram ca facatura aceasta de club sa dispara din liga 1. impreuna cu toate celelalte din ilfov! asteptam ca timisoara sa nu retrogradeze, ca rapidul si u'cluj sa promoveze, ca orase precum brasov, sibiu, oradea, arad, constanta, bacau, pitesti, buzau sau galati sa aiba din nou echipe in prima liga!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează