FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cine-i poate lua locul lui Dănciulescu la Dinamo » 4 oameni vor postul de director general + Unul e din club

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 21:10

Va fi mare bătaie pe scaunul de director general de la Dinamo după ce se va oficializa în cadrul unei ședințe desfacerea contractului cu Ionel Dănciulescu.

Deja se face lobby puternic pentru mai multe persoane ce ar putea să-l înlocuiască pe legendarul fotbalist. Șefii dinamoviști sunt asaltați de oferte în aceste momente.

Printre numele vehiculate sunt Marius Stan, care e liber de contract și analist la Telekom Sport, Cornel Șfaițer, ex-Botoșani, dinamovist convins. A fost avansat chiar și numele lui Marius Niculae și pe considerentul că el a susținut proiectul suporterilor.

Probabil că vor continua propunerile în perioada imediat următoare, fiind posibilă și o avansare din club a lui Bogdan Bălănescu, care acum e secretar general la Dinamo, dar e omul cu o influență foarte mare la transferuri.

"El ce rol avea la Dinamo? Niciun rol. Lotul îl făcea altcineva, el nu făcea nimic. Nu e o critică la adresa lui Danciu, dar care a fost fișa postului său? Dacă pe fișa postului n-a avut nimic de făcut decât să vină la televizor să vorbească, atunci asta a făcut", a declarat Marius Stan la TV Telekom Sport.

Citește și:  ULTIMA ORĂ Ionel Dănciulescu, vorbește în premieră despre plecarea de la Dinamo » Cine e omul "negru" din conducerea clubului: "Nu am vorbit de multe luni!"

Citește și: Cum a reacționat Negoiță când a aflat de demisia lui Dănciulescu + Oficialii dinamoviști vorbesc după plecarea lui Danciu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
reddm
reddm  •  22 Septembrie 2018, 06:04

Dacă îl aduci pe Marius Stan asta trage cortina repede la echipa exact cum a făcut cu Otelul Galați(ai venit banii de la Champions League, s-au împărțit banii între el și Adamescu, la scurt timp Otelul Galați se dispare de tot) și mai ales cu marele lui buf, lățimea unei străzi principale din Galați (exproprieri în masa, nevastă-sa a cumpărat toate proprietățile înainte de a se începe lucrările), asa ca Nea-Guriță, nu te vad bine cu Mariusica Stan

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  22 Septembrie 2018, 00:21

1 din 2 !!! marius STAN ori marius NICULAE !!! restul niste nemernici , niste lingai !!!

dobrinibamus
dobrinibamus  •  21 Septembrie 2018, 23:20

Cel mai mare rol al lui Danciu ... a fost sa dea goluri ... contra lui Dimano ... cand era la Steaua ... cred ca si acu ... il asteapta Bekali ...sa-i dea un rol ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează