FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Claudiu Niculescu, interviu EXCLUSIV pentru GSP: "Treziți-vă, că altfel pierdeți play-off-ul! S-a pierdut din calitate"

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2017 15:32

Claudiu Niculescu, fostul mare atacant al lui Dinamo, a acordat un interviu în exclusivitate pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor și a vorbit despre situația fostei sale formații.

 "Eu cred că dacă exista mai multă atenție, la echipă, la club, se putea ca Dinamo să ia titlul și în acest an. Oricum, echipa are posibilitatea de a lua un trofeu în această primăvară, mă refer la Cupa României sau la Cupa Ligii.

 Dinamo a trecut și prin probleme financiare, însă lucrurile s-au reglat, acum e bine, așa că de ce să nu încerce ceva din această primăvară?!

Titlul cred că e compromis, după eșecul cu Viitorul. Din păcate ceasul ticăie. Nu s-au făcut achizițiile dorite sau sunt abia pe drum, dar și aceștia ultimii, care vor veni, când se mai integrează în echipă că mai sunt 3 săptămâni din sezonul regular?!

Dacă nu se fac minim 10 puncte din următoarele 4 meciuri, cred că play-off-ul este pa! Dinamo nu are cu ce să înlocuiască jucătorii de valoare care au plecat, s-a lăsat totul pe ultimul sută de metri. Mi-ar părea foarte rău, ar fi păcat, fiindcă Dinamo are o formație ce putea termina fără probleme pe podium. Din păcate, s-a pierdut din calitate în această iarnă.

Echipa de pe locul 1 are cele mai mari șanse la titlu, normal. Viitorul lui Hagi. Dar cred că primele 5 echipe care vor fi în play-off vor avea toate șanse la campionat", a spus Niculescu pentru Gazeta Sporturilor.

Află ce spune Niculescu despre jucătorii lui Dinamo, despre fotbaliștii din Liga 1și despre conflictul dintre Steaua și CSA din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și de pe platforma Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (20)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  07 Februarie 2017, 17:23

BAH LAPUSNENE VATPC.. BRO.. IA INCEARCA SI CEARTA TE CU OGLINDA SAU ALTII P ACI.. HAI CURAJ.. ESTI ATAT DE CONVINS CA NICI DOCTORUL NU TI DAU DE LEAC...TAKE THIS..TIC TAC TIC TAC.. DI E D ACI PLEASE :)))00

d3d3d3d3
d3d3d3d3  •  07 Februarie 2017, 17:21
Postat de lapusneanul pe 07 Februarie 2017, 16:18

cfr, astra ??? chiar si botosani ..

Pai CFR si Astra vor avea loc in play-off, uita-te la clasament, doar Mediasul va cadea. Iar de Botosani, hai sa fim seriosi...

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Februarie 2017, 17:00
Postat de the.best.judge pe 07 Februarie 2017, 16:26

Aia care au stricat mitingul fiind platiti de el ?? Dupa care l-au injurat putin din tribune de ochii lumii

ai uitat ca negoita e falit ? :)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează