FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

EXCLUSIV Contra, primul antrenor român în La Liga! » UPDATE Getafe anunţă oficial acordul: pe ce perioadă a semnat, cînd va fi prezentat

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de - Publicat luni, 10 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 martie 2014 18:44

UPDATE 15:00 Contra a ajuns pe aeroportul Henry Coandă. Antrenorul se va deplasa în Spania cu o cursă cu escală la Roma. El va fi asistat la semnarea contractului de avocatul Dan Idita.

Termenii acordului au fost negociaţi de soţia lui Laurenţiu Reghecampf. 

UPDATE 14:16 /
OFICIAL! Site-ul lui Getafe anunţă acordul de principiu cu antrenorul român. Cosmin Contra va semna un contract valabil pînă la finalul sezonului 2016-2017.

UPDATE 15:00 Contra a ajuns pe aeroportul Henry Coandă. Antrenorul se va deplasa în Spania cu o cursă cu escală la Roma. El va fi asistat la semnarea contractului de avocatul Dan Idita.

Termenii acordului au fost negociaţi de soţia lui Laurenţiu Reghecampf. 

UPDATE 14:16 / OFICIAL! Site-ul lui Getafe anunţă acordul de principiu cu antrenorul român. Cosmin Contra va semna un contract valabil pînă la finalul sezonului 2016-2017.

Contra va fi prezentat într-o conferinţă de presă mîine, de la ora 14:00, la sala de conferinţe a stadionului Coliseum Alfonso Pérez.

UPDATE / Informaţia anunţată în premieră de site-ul Gazetei a fost oficializată într-un comunicat pe site-ul Petrolului:

"Începînd de astăzi, contractul dintre FC Petrolul Ploieşti şi antrenorul Cosmin Contra s-a încheiat. Clubul nostru a luat act de dorinţa tehnicianului Contra de a renunţa la funcţie, în favoarea unei cariere în Spania.

”Mulţumesc conducerii clubului pentru faptul că m-a înţeles şi am încredere că şi suporterii vor face acelaşi lucru. Petrolul va rămâne mereu în sufletul meu”, a declarat Contra.

La rândul său, proprietarul clubului, Dan Capră, a afirmat: ”Este o decizie grea pe care am fost nevoiţi să o luăm astazi, dar nu puteam să-l refuzăm pe Cosmin, având în vedere ceea ce reprezintă el ca om şi antrenor. Îi dorim mult succes în carieră şi îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru oraşul Ploieşti".

______________
Bombă la Petrolul! Sursele GSP.ro informează că antrenorul Cosmin Contra (38 de ani) şi-a reziliat azi acordul cu clubul şi urmează să plece în Spania pentru a semna acordul cu Getafe!

"Guriţă" va deveni primul antrenor român în La Liga! Getafe ocupă locul 15 în campionat, la un punct de primul loc retrogradabil.

Rămîi pe GSP.ro, vom reveni cu detalii!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (107)
snoopmind
snoopmind  •  10 Martie 2014, 21:31

zic sarumana astia din ploiesti ca au scapat de tine

tbone
tbone  •  10 Martie 2014, 20:48
Postat de zurix pe 10 Martie 2014, 17:26

Inca un ciurli burli in La Liga. Ronaldo o sa faca "Rampage" cu ei. :))) Astia sunt sursa buna de golaveraj pentru el, sper sa nu-i retrogradeze repede Contra!

nu cu Real Madrid trebuie sa castige Contra puncte in Primera totusi, Ronaldo face praf cam orice echipa totusi :)) ma rog mai putin pe Bayern, pe Bayern nu ii mai bate nimeni in UCL in urmatorii 2-3 ani probabil

sergentu72
sergentu72  •  10 Martie 2014, 20:43

BRAVO GURITA,indiferent de ce spun gurile rele ai facut o alegere corecta,, MULTA BAFTA si SPER SA REUSESTI ...

Vezi toate comentariile (107)
Comentează
Close