FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

EXCLUSIV // Craiova nu a primit licenţa! Marian Iancu: "Dacă nu am primit nimic, înseamnă că ne-au acordat licenţa"

Articol de - Publicat marti, 17 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 17 mai 2011 16:48

UPDATE // Patronul Timişoarei, Marian Iancu, a spus că nu a primit nici o înştiinţare de la Federaţie în privinţa licenţei, deşi termenul limită era ieri. În acest caz, Poli susţine că are dreptul de a evolua în Liga 1 sezonul viitor: "Nu am primit nicio hârtie de la federaţie prin care să fim înştiinţaţi că nu am primit licenţa. Asta e procedura, şi deducerea logică este că am primit licenţa. Ştiu că termenul de primire pentru cluburile care nu au primit licenţa era ieri, pentru a da posibilitatea acestora să se apere. Oricum nu aveam nicio emoţie. Acum aşteptăm şi confirmarea oficială din partea federaţiei

Out din Liga 1! Universitatea Craiova a primit ieri vedictul din parte FRF în legătură cu licenţa şi ar fi evoluat în liga secundă chiar dacă bătea ieri la Bistriţa şi în ultima etapă pe Gaz Metan Mediaş.

"Aşa e, am primit o hârtie de la federaţie că nu am primit licenţa pentru sezonul următor, dar vom face recurs. Motivele sunt bizare. În primul rând au spus că nu am stadion. Cum să nu am stadion, când există un contract? Îmi bagă beţe în roate ăştia de aici din oraş. Şi altă chestie a fost cu divizarea societăţii, din 2009, că ar fi al treilea an în care funcţionăm în condiţiile astea. Motivele sunt puerile şi cu siguranţă voi reuşi la Comisia de Recurs să-i conving că am dreptate. Eu cred că şi-au luat măsuri dinainte să fim retrogradaţi, în cazul în care am fi reuşit să câştigăm la Bistriţa şi să ne salvăm. Mă rog, oricum nu mai contează acum, pentru că suntem retrogradaţi, dar vom face recurs", a spus Mititelu.

Conform unor informaţii din cadrul clubului, mesajul celor de la Comisia de Licenţiere a FRF a fost simplu şi dur: "Deoarece nu s-a făcut  dovada continuităţii de cel puţin trei ani a desfăşurării activităţii clubului pe aceeaşi firmă şi din cauza infrastructurii, lipsa unui contract ferm pentru o arenă pe care să dispute meciurile de pe teren prorpiu, Universitatea Craiova nu primeşte licenţă pentru anul competiţional 2011-2012".

În ultima etapă, Universitatea Craiova va juca pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, iar meciul poate fi important pentru calificarea în Europa League a Stelei. Echipă al cărei patron, Gigi Becali, l-a ajutat pe Mititelu cu bani cash atunci cînd l-a cumpărat pe Mihai Costea. Stelistul este convins că oltenii vor juca pe viaţă şi pe moarte partida, lăsînd să se înţeleagă că le va da o primă consistentă pentru a-i convinge.

Craiova şi Poli erau singurele echipe din Liga 1 solicitate de Comisia FRF pentru detalii legate de dosarul de licenţiere. Marius Stan, Gigi Becali şi Ioan Horoba s-au aflat printre cei care au afirmat că "Poli nu va lua licenţa". "Avem un dosar foarte bun, ca de fiecare dată. Sigur luăm licenţa, nici nu ne facem vreo problemă. Am fost chemaţi la federaţie doar pentru nişte lămuriri", a afirmat Gheorghe Chivorchian, preşedintele lui Poli.

Pe 31 mai, FRF trebuie să anunţe la UEFA echipele din Liga 1 calificate în cupele europene, iar pînă atunci trebuie lămurită situaţia licenţei pentru toate acestea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
findlandezul
findlandezul  •  01 Iunie 2011, 16:09

ahahahah =)))) frumos acum jabba, lasa sa moara si capra vecinului

sorinpa
sorinpa  •  17 Mai 2011, 22:50
Postat de ovidiu62 pe 17 Mai 2011, 17:10

Cat ai platit butoiule cu rahat?Poate Chivorchian sa-si bagat codita.

Voi cand o sa jucati fara arbitri si blaturi sa vorbiti. Pana atunci ciocul mic.....

ianis365
ianis365  •  17 Mai 2011, 19:51
Postat de vladutz13 pe 17 Mai 2011, 11:44

Ce treaba au echipele alea? ce se reproseaza craiovei nu poate fi aplicat si lor. Problema este la Urziceni si Gloria Bistrita..... pai li se vand nocturnele, portile, autobuzele. Cum e posibil sa primeasca licenta??? La timisoara nu stiu ce sa zic, daca a facut divizare trebuie retrogradata (si atunci ar ramane chiar Urziceniul)

Dar echipele care vor promova, s-a intrebat cineva daca vor lua licenta?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează