FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Cristi Tănase a semnat azi cu FCSB! Gigi Becali a dat toate detaliile afacerii: "Așa a vrut el"

Articol de , - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 12:20

După ce l-a transferat pe Valerică Găman, FCSB a ajuns la un acord și cu Cristi Tănase, care revine la formația roș-albastră.

Mijlocașul de 30 de ani a fost astăzi la palatul lui Gigi Becali și a semnat din postura de jucător liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu Karabukspor.

"Cristi Tănase tocmai a semnat. Face vizita medicală și va pleca mâine în cantonament din Spania. A semnat pe patru luni. Așa a vrut el. Eu îmi doream să semneze pe 2 ani, dar a zis că nu vrea, că are încredere în el. Va juca 4 luni și după aceea va pleca în Arabia Saudită să ia 2 milioane de euro pe an", a spus Gigi Becali pentru GSP.RO.

900.000 €este cota lui Tănase, potrivit transfermarkt.de

Cristi Tănase a mai jucat la FCSB din 2009 până în 2015. A adunat 221 de meciuri și a marcat 31 de goluri și 30 pase decisive. A câștigat 3 titluri, două Cupe ale României, o Supercupă și Cupa Ligii.

Mijlocașul a fost cedat de FCSB în vara lui 2015 la Tianjin Teda, în China, pentru un milion de euro. A mai evoluat între timp la Sivasspor și Karabukspor, în Turcia. În acest sezon a strâns 15 meciuri la Karabuk, a înscris o dată și a oferit o pasă de gol.

40 de meciuriare Tănase în naționala României, pentru care a marcat de 6 ori, ultima dată în 2013, cu Ungaria

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (71)
haxor
haxor  •  23 Ianuarie 2018, 14:12

Atentie lautari, s-a intosr Dodel manelistu! :-)))))))))

observator_federal
observator_federal  •  23 Ianuarie 2018, 07:37
Postat de para.para pe 22 Ianuarie 2018, 23:48

Ce primiri cu urari in poze le face gesepeul astora care se transfera la fcsb. Auzi la ei: "Bun venit Valerica Gaman" sau "Bine ai revenit, Cristian Tanase". Si altii au transferat, dar n-au parte de asa atentie speciala din partea hartiei lui gigi de impachetat platici.

Păi da, GSP face implicit reclamă și site-ului clubului lui Gigi, a cărui adresă "***" (!!!) apare în fotografie... Într-adevăr, unii își bat joc de legi în țara noastră - ai crede că totul se poate cumpăra și că nimeni nu își mai face datoria... Pe Fîcîsîbî cine o amendează (sau suspendă) pentru că își arogă pe net și în Social Media dar și în declarațiile oficiale numele Stesua??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  22 Ianuarie 2018, 23:48

Ce primiri cu urari in poze le face gesepeul astora care se transfera la fcsb. Auzi la ei: "Bun venit Valerica Gaman" sau "Bine ai revenit, Cristian Tanase". Si altii au transferat, dar n-au parte de asa atentie speciala din partea hartiei lui gigi de impachetat platici.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează
Close