FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Cum a pus Becali mâna pe Steaua » De ce s-a renunțat la evaluarea clubului! Explicațiile lui Gigi + mărturia completă a lui Pițurcă: "Întrebaţi-l dacă nu credeţi!"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 13:33

Gazeta Sporturilor prezintă în ediția tipărită de azi episodul 4 din serialul "Cum a pus Becali mâna pe Steaua". Ziarul explică astăzi de ce nu s-a mai făcut auditul clubului. 

Comitetul Director al AFC Steaua decisese în finalul lui 2002 ca auditul clubului să fie făcut de una dintre cele mai mari firme de specialitate din lume, PricewaterhouseCoopers. 

Subit, după aproape 2-3 săptămâni, firmei respective i s-a cerut să facă totul în regim de maximă urgenţă şi să ofere un raport final al auditului până la finalul lunii ianuarie.

Răspunsul a fost ferm: "E o societate mult prea mare, care necesită o muncă pe o perioadă mai mare, nu ne asumăm un răspuns într-un termen scurt".

CUM A EXPLICAT BECALI ATUNCI PENTRU GAZETA SPORTURILOR:

- Domnule Becali, de ce aţi renunţat la a se face o evaluare a clubului?
- Ar fi durat prea mult şi nu am fi putut face nimic. M-am înţeles cu domnul Păunescu să se întrunească Adunarea Generală şi acolo să se decidă tot.

Citește mai multe detalii despre subiect și restul interviului în ediția tipărită și cea digitală a Gazetei Sporturilor, AICI!

Piţi A SPUS TOT acum 4 luni: "N-a făcut evaluare, n-a plătit nimic"

În septembrie 2016, Victor Piţurcă a vorbit la Dolce Sport despre momentul ianuarie 2003 şi s-a referit fix la lipsa unei evaluări a clubului. "Gigi, când a luat Steaua, trebuia să facă o evaluare şi să plătească. N-a făcut evaluarea, n-a plătit nimic. Prietenii lui de atunci, Taher, Viorel Cataramă, i-au spus clar: «Gigi, noi te susţinem, dar dacă nu faci evaluarea clubului şi nu plăteşti, nu e în regulă deloc». Uite că după atâţia ani chiar aşa s-a întâmplat!

Dacă vrei să cumperi sigla Steaua și numele, trebuie să coste ceva. 500 de mii, 1 milion, două, poate mai mult. Poate și clubul cere acum foarte mult, nu spun că nu, dar trebuie să te coste ceva! Cine era preşedinte clubului atunci? Viorel Păunescu! A semnat Păunescu ceva? Nimic! Întrebaţi-l dacă nu credeţi! Cine era comandatul clubului atunci? A semnat vreun general vreun act? Niciun general n-a semnat nimic.

În schimb, vă spun eu ce a făcut Gigi. A făcut repede o adunare generală, l-a pus pe nu ştiu cine la vechea societate şi au semnat ăia actele. Dar, repet, evaluare, audit, aşa cum îi zicea şi Cataramă, nu a făcut, iar acum, cei de la club au câștig de cauză și îi cer bani foarte mulți", a mai spus fostul selecţioner.

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (183)
137952780030134
Marin Olescu  •  13 Ianuarie 2017, 09:19

nu se vede de la o posta ca daca este asa piturca este partas si complice, ca a stiut si a tacut , asta inseamna ca a luat parte la magaria comisa de becali, faptu ca a tacut si nu a spus nimic pana acum, nu cumva se numeste complicitate, si partas la ce a urmat, nu numai el, ci toti care au stiut si au tacut,luand parte , fiind partasi la aceasta megarie, de ce numai becali, toti participanti sunt la fel de vinovati.

timm
timm  •  12 Ianuarie 2017, 23:34
Postat de qwerty007 pe 12 Ianuarie 2017, 22:21

Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali....asta e defapt patronal Stelei???

Vasile Geambazi si cu tatal sau Constantin au 93 % din FCSB. Gigi e calic.

qwerty007
qwerty007  •  12 Ianuarie 2017, 22:22
Postat de qwerty007 pe 12 Ianuarie 2017, 22:21

Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali....asta e defapt patronal Stelei???

..patronul....

Vezi toate comentariile (183)
Comentează
Close