FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / Curtean e al lui Dinamo! Afacerea a fost oficializată » "Vreau anul ăsta primul trofeu din carieră"

Articol de - Publicat marti, 10 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2012 18:08

UPDATE Site-ul oficial al lui Dinamo anunţă transferul lui Curtean în Ştefan cel Mare. Mijlocaşul va semna un contract pînă în 2016.

"Sînt fericit că transferul meu la Dinamo s-a rezolvat. A fost prima dorinţă pe care mi-am pus-o în acest an şi mă bucur că s-a împlinit în cîteva zile! Sînt nerăbdător să mă alătur grupului puternic de la Dinamo, să mă integrez cît mai repede şi să fac parte din echipa liderului! Îmi doresc enorm să fac performanţă la Dinamo, să cîştig în acest an primul meu trofeu din carieră!", a declarat Curtean pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

"Aş da un plus de importanţă acestui transfer faţă de sosirea mea la Timişoara, pentru că acum am venit din liga secundă. Sper să joc şi mai bine ca la Timişoara! Şi asta nu doar în jocurile cu Steaua. În această seară mă voi alătura lotului la Săftica. Sînt cîteva bonusuri de performanţă prevăzute în contract.

Eu sînt mijlocaş stînga, nu era nimic de discutat în această privinţă. Dacă vor avea nevoie de mine pe alt post, nici o problemă. Cel mai bine mă cunosc cu Luchin, am fost colegi la Timişoara, dar şi cu Moţi, Grigore şi Alexe de la loturile naţionale. Am auzit numai lucruri bune despre ceea ce se întîmplă acum la Dinamo.

O să îmi fie dor de colegii mei de la Timişoara, dar era momentul să fac un nou pas în cariera mea. Poate am un regret că nu am reuşit un astfel de transfer direct de la Mediaş. Dar mi-a prins bine perioada petrecută la Timişoara, nu mai sînt la juniori să am emoţii că voi juca pentru Dinamo", a spus Alex Curtean la televiziunea sportro.

S-a rezolvat şi cu Alexandru Curtean! Mijlocaşul de bandă, în vîrstă de 24 de ani, urmează să sosească mîine cel tîrziu la Bucureşti pentru a se alătura lotului dinamovist. Acum conducerile celor două echipe discută ultimele detalii.

Fotbalistul va semna un contract pe 5 sezoane cu roş-albii, iar întreaga afacere va aduce 700.000 de euro în conturile lui Poli Timişoara.

"Transferul lui Curtean s-a rezolvat. Mă bucură că Poli a demonstrat în continuare că are valoare şi trezeşte interesul echipelor din Liga 1. Lui Alex îi mulţumesc pentru ce a făcut pentru noi în aceşti ani şi îi doresc să fie sănătos", a spus preşedintele lui Poli, Gheorghe Chivorchian.

Curtean este al 4-lea fotbalist transferat de "cîini" în iarnă după Strătilă (ex-Astra), Zuluf şi Ispir (ambii ex-Victoria Brăneşti). Urmează oficializarea relaţiei cu Cosmin Matei, adus şi el de la Astra.

Se mai poartă trative cu Takayuki (Astra), Iulian Popa (Voinţa Sibiu) şi Bicfavi (Steaua), însă, în principiu, perioada de mercato este încheiată de "cîini". Vor mai fi aduşi fotbalişti doar dacă mai pleacă alţi jucători de la Dinamo.

Credeţi că Dinamo a făcut transferuri reuşite?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (86)
madtim
madtim  •  10 Ianuarie 2012, 21:49
Postat de live_liberty pe 10 Ianuarie 2012, 21:29

mesaje de pe site-ul dinamuuistii punct k..u..r.: :CURtean,bine ai venit in CURtea din stf cel mare .Te asteptam la dinamo cu bratele si cu cracii larg deschisi. . PULhAc:il vreau coleg de camera / . MORzi a declarat si el dupa transferul lu`CURtean:de acum inainte atmosfera in CURtea lu`dinamo va fi mult mai destinsa si baieteii lu`dinamo se vor simtii cu adevarat bine in cantonamentele lungi. . . Savulescu a declarat:,,Mi-am indeplinit unul din visele mele si unul din marile vise ale dinamuuuistilor,CURtean in CURtea lu`dinamo,, . . suporterii dinamuuisti au luat cu asalt tarabele din piete pentru as achizitiona tricouri cu noua senzatie din CURtea lu`dinamo .

S-o inCURc pe 0@1a de m@t@, @v0rt0nule!

live_liberty
live_liberty  •  10 Ianuarie 2012, 21:45
Postat de pifocu pe 10 Ianuarie 2012, 21:40

bun venit alex speram sa dai clasa g u n i u l u i de la medias care nici nui mai stiu numele .Fane fericiti si vei fii rasplatit de suporterii dinamovisti!!!bafta

tu esti dovada vie ca pe langa faptul ca dinamuuisti sunt toti p0=p0-na-ri,mai sunt si analfabeti. ... ...NU SE SCRIE:,,FANE FERICITI,, .corect este,,fa-ne fericiti,, .. ..NU SE SCRIE,,nici nui mai stiu numele,, .. corect este:,,nici nu-i mai stiu numele,, .....si etc,etc:)))):)) .. ... A.N.A.L.I.L.O.R sunteti prostimea natiei. :)):)):))

pifocu
pifocu  •  10 Ianuarie 2012, 21:40

bun venit alex speram sa dai clasa g u n i u l u i de la medias care nici nui mai stiu numele .Fane fericiti si vei fii rasplatit de suporterii dinamovisti!!!bafta

Vezi toate comentariile (86)
Comentează