FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj și-a recuperat punctele la TAS! Prima reacție + Cum stă situația ACUM la retrogradare. FRF anunță că ar putea face recurs

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2015 10:29

TAS i-a anunţat azi pe cei de la CFR Cluj că şi-au primit înapoi cele 24 de puncte pierdute la instanţele fotbalistice interne din cauza datoriilor către 6 jucători.

Cei din Gruia au fost mereu optimişti, invocînd că hotărîrea Comisiei de Disciplină FRF a venit ulterior intrării oficiale în insolvenţă, produsă în aceeaşi zi. 

"Mă aşteptam la această decizie de la TAS. Am avut nişte apărători excepţionali, iar avocaţii şi-au făcut meseria. Nu aveam cum să pierdem pentru că legea insolvenţei ne dădea dreptate. S-a făcut un abuz mare împotriva CFR-ului atunci cînd s-a dat decizia de a ni se lua cele 24 de puncte!", a zis Iuliu Mureşan pentru GSP.RO.  

Preşedintele clujenilor şi-a făcut deja planuri pentru sezonul viitor: "După decizia de azi am primit deja foarte multe telefoane de la investitori care vor să bage bani la CFR Cluj. Sînt şanse mari ca echipa să arate la fel de bine ca anii trecuţi, cînd eram o forţă în Liga 1. Viitorul va fi mult mai bun pentru noi şi sînt sigur că echipa va arăta mult mai bine".

Despre problemele pe care le-au avut în acest sezon, Mureşan a punctat: "Din păcate, ne-am trezit tîrziu şi am pierdut multe puncte după ce am primit decizia iniţială de la FRF. Acum jucătorii au altă stare de spirit, au dovedit că au caracter puternic şi au cîştigat ultimele meciuri". 

Siteul frf.ro menționează decizia luată de TAS, dar anunță și faptul că ar putea face apel. "După publicarea motivării acestei decizii, Federația Română de Fotbal va analiza oportunitatea utilizării  ultimei căi de atac împotriva deciziei", scrie sursa citată.

 Cum arată acum clasamentul

CFR Cluj va urca astfel pe locul 3 cu 54 de puncte, iar Gaz Metan cade pe loc retrogradabil, fiind pe locul 13.

Iată cum arată clasamentul la vîrf

Loc Echipă Puncte
1 ASA Tîrgu Mureş 68
2 Steaua 67
3 CFR Cluj 54
4 Petrolul 52
5 Astra 51
6 CS U Craiova 50

CUM ESTE SITUAŢIA LA RETROGRADARE

Loc Echipă Puncte
11  Pandurii 39
12  Concordia 38
13  Gaz Metan 35
14  Rapid 33
15  U Cluj 32
16  Braşov 32
17  Oţelul 26
18  Ceahlăul 24

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (227)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  23 Mai 2015, 12:51

*** (FRF), deocamdată ești ***, da? CFR isi apără șansele, atât. Si...***...n-o mai dați pe ***, sunteți de toată jena Împreună. Capisci? :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  23 Mai 2015, 12:48
Postat de bumbescu52 pe 22 Mai 2015, 20:02

adio u cluj, sper sa va desfintati iar ultrasii vostri sa se pensioneze

Rau ești ma...52 e IQ-ul? :)

borat101
borat101  •  22 Mai 2015, 20:05

Acum sa se faca o Alianta (CFR Cluj, Otelul, Timisoara, UTA, RAPID, Botosani, Dinamo, Ceahlaul, etc...) puternica cu toti care nu sunt caprele mafiei fcsb si a FRF si LPF, si dati in judecata. Si de unde pana unde inventia asta shmechereasca cu retrogradarea a 6 echipe? Adica se forteaza, pune presiune sa se dea sh.p.a.ga mai multa daca vrei sa stai in Liga 1?! Si ne miram de ce fotbalul Romanesc este in halul asta!!! Ar trebuii ca cei de la CFR Cluj, UTA, Timisoara, RAPID, Botosani, Ceahlaul, etc... sa se inscrie in liga din Ungaria, Bulgaria sau chiar Moldova decat la ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (227)
Comentează