FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Decizie majoră la Dinamo » O legendă a clubului va fi membru în Consiliul de Administrație!

Articol de - Publicat vineri, 02 octombrie 2015 17:36

Șefii clubului au luat o decizie majoră, care urmează să fie oficializată în cel mai scurt timp posibil.

Ionel Dănciulescu va fi noul membru al Consiliului de Administrație al roș-albilor! Fosta glorie a "cîinilor" este, momentan, directorul sportiv al grupării.

Fostul atacant este apreciat pentru tot ceea ce a făcut în cadrul grupării din Ștefan cel Mare, de aceea va primi această funcție. El va lua locul lui Constantin Anghelache, care nu va mai face parte din Consiliul de Administrație. S-a convocat deja ședința.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (259)
1130192343676844
Vicentiu Opris  •  03 Octombrie 2015, 10:12
Postat de dl.axinte pe 02 Octombrie 2015, 18:03

Chiar acum ma uit la un clip in care Danciu impreuna cu galeria Stelei le serveste meltenilor fructe de padure .Halal presedinte ...

Mama mama ba baiatule , voi astia cu Timisoara , chair sunteti frustrati ba . Chiar mi-e Lene sa stau sa ti explic tie si tuturor sustinatorilor Timisoarei ca voi chair nu stiti de ce urati DINAMO , dar pot sa ti explic zic asta : Ba baiatule esti pe un articol despre Dinamo ! Du-te pe campionat intern , cauta liga n si vezi ce face Timisoara , si comenteaza acolo pana ti iese Sange din degete .

thelegend.
thelegend.  •  03 Octombrie 2015, 04:31

Un club care este in socios este detinut in mare parte de suporteri iar prin vot ( cele mai multe voturi si bineinteles de cat a pus fiecare) se pot alege jucatori doriti, dar nustiu cum o sa negocieze cu un jucator prferat pentru ca nu se pot duce 1.000 la un jucator si fiecare suporter sa-i propuna ce si cum, va dati seama ce harababura ar fi, oricum am fi unici in Romania si cred ca si in lume, nici Real Madrid sau Barca care sunt in socios nu hotarasc suporterii ce si cum, va fi interesanta ideea asta al lui negoita, sa vedem ce ce aduce acest sistem.

belagio
belagio  •  03 Octombrie 2015, 02:22

imi cer scuze tuturor fratilor Dinamovisti cu care am avut o tirada poate anormala in pareri.Dar important este ca tinem toti cu Dinmo..ScuZE tusti, dar imi pari asa cutezator impotriva mea incat trebuie sa-mi risc meseria ...Te scuz si impotriva lui zecx baiatul asta chiar isi pune totul din punct de vedere principial dinamovist si nici un caine nu ar trebuii sa-l jigneasca...Va salut .Forzza Dinamo...

Vezi toate comentariile (259)
Comentează