FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

EXCLUSIV Declarația care încinge iarăși spiritele în Bănie! Cum a răspuns Florin Costea la întrebarea: "Ai juca pentru CS U Craiova?"

Articol de - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 18:33

 Florin Costea a oferit un amplu interviu pe 3 pagini pentru Gazeta Sporturilor, în care a vorbit despre Universitatea Craiova, accidentări, dar și despre Steaua. Interviul integral e publicat AICI

Atacantul de 31 de ani sub contract cu CSM Rm. Vâlcea, în liga secundă, a spus că n-ar evolua niciodată pentru actuala echipă din Craiova și a lăsat de înțeles că nu o recunoaște ca fiind continuatoarea Universității Craiova. 

"- Ce a reprezentat Universitatea Craiova pentru tine?
- Marea mea dragoste. Știința rămâne unică. Mulți au iubit-o, dar au făcut-o pătimaș. Însă a fost genul de echipă ce ți-a oferit, dacă ai jucat acolo, cele mai mari satisfacții. Mi-a oferit tot și voi iubi acest club toată viața. Mi-aș dori să mai joc măcar un meci pentru această echipă. Sau să mă întorc ca oficial la Universitatea.

- Ai juca și pentru CS U Craiova?
- Nu vreau să intru în polemici. Nu vreau să jignesc pe nimeni. Eu am jucat pentru Universitatea Craiova și atât."

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
932442623552470
Sorin Dunareanu  •  16 Noiembrie 2016, 08:04

Cine este acest Costea? Cumva o legenda a Craiovei si nu stim noi?

cezar_patru
cezar_patru  •  15 Noiembrie 2016, 22:55
Postat de ovidiu_3003 pe 15 Noiembrie 2016, 19:36

...saviul asta a jucat pentru bani si atat ...numai pentru bani ...

si tu esti prost...doar atat...

echilibrat
echilibrat  •  15 Noiembrie 2016, 21:05
Postat de olaru_andrei pe 15 Noiembrie 2016, 20:54

conteaza pt ce a jucat? toti joaca si pt bani!...a jucat la Craiova pe care o iubeai si tu!...acum habar n-ai ce iubesti!

Si tu care echipa sustii ? SRL -ul lui Becali infiintat in 2003, fara brand ? De fapt ce inseamna echipa "adevarata" ? Nu cumva lipsa unor reguli clare ale FRF permite unora ca Mititelu si Becali sa se erijeze in patroni de echipe "adevarate" ? Dupa ce vechea Napoli a falimentat, federatia italiana a decretat ca orasul Napoli va decide ce investitor privat va initia un nou club, care sa fie continuatorul celui vechi. Consiliul local de acolo a decis ce investitor va refonda Napoli; iar noul Napoli - recunoscut peste noapte de toti fanii - nu a inceput din liga 9 (ulima liga italiana) ci direct din liga 3. Pentru ca in Italia sint reguli clare - dar nu si in Romania. Asa ca treaba asta cu echipele adevarate e gargara ieftina. Un prim pas ar fi ca un club sa foloseasca legal brandul istoric - si asta se intimpla la "clonele" de la Craiova, Ploiesti si Cluj. Clona FCSB nu foloseste brandul istoric - deci e egala cu zero.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează