FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 19:45, DIGI, TELEKOM, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV Declarații INCREDIBILE înainte de șocul ultimei etape! Edi Iordănescu și-a dezvăluit planul: "Teoretic, e nevoie de Dinamo în play-off!"

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2018 15:26

Edward Iordănescu a făcut adevărate minuni la Astra în acest sezon, calificând-o fără prea mari emoții în play-off, după ce antrenorul de 39 de ani a schimbat din mers o echipă întreagă.

Tehnicianul a explicat pentru Gazeta Sporturilor cum va pregăti meciul cu Dinamo, decisiv pentru "câini", de sâmbătă seară. Vor fi surprize uriașe în primul 11, e clar!

- Domnule Iordănescu, cu ce sentimente așteptați unul dintre meciurile etapei, cel cu Dinamo?
- În primul rând, vreau să menționez că am realizat o performanță extraordinară în condițiile în care Astra a pierdut o întreagă echipă vara trecută și-a început un proiect nou cu alte condiții financiare față de trecut. Iar noi am fost obligați să punem jucătorii din mers. Să nu uităm că Astra e a doua cea mai tânără echipă din Liga 1! Parcursul de până acum ne dă curaj pentru dezvoltarea jucătorilor și pentru a continua reconstrucția. Va fi o experiență extraordinară în play-off pentru noi. N-am dorit să divaghez, cu Dinamo va fi un meci foarte important. Sunt puncte puse în joc, este și imaginea noastră la mijloc. Acasă, am făcut jocuri foarte bune și ne dorim de asemenea să facem un meci consistent cu un rezultat pe măsură.

- Mai pe scurt, cum vedeți dumneavoastră acest meci?
- Teoretic, fotbalul românesc are nevoie de Dinamo în play-off! Practic, noi vom trata meciul cu maximă responsabilitate față de competiție și de adversar.

- Se poate înțelege orice.
- E foarte adevărat că trebuie să luăm decizii corecte privind acest meci. Avem 9 jucători la limita suspendării pentru prima etapă din play-off! Nouă! În prima rundă din play-off se contabilizează cartonașele din sezonul regulat. Apoi, la trei zile după Dinamo avem meci important cu Mediașul în Cupa României. Vom gândi strategia pentru trei meciuri, cel cu Dinamo, cel de Cupă și prima etapă din play-off.

- Veți menaja jucători?
- Dacă voi menaja? Păi v-am zis cu ce probleme ne confruntăm! Vedem. Vreau să încropim un lot solid, care să se lupte pentru a face un meci foarte bun.

- Spuneați despre Dinamo că "teoretic, fotbalul românesc are nevoie de această echipă în play-off". La ce v-ați referit exact?
- Dinamo a arătat lucruri extraordinare în 2018. Vasile Miriuță are presiune și mulți contestatari, dar a demonstrat că a făcut o muncă foarte bună cu echipa. Părerea mea este că Dinamo are o echipă foarte valoroasă de la mijloc în sus. Și dacă va intra în play-off, chiar dacă nu va porni cu prima șansă, eu cred că Dinamo se va lupta la titlu cu siguranță!

9 fotbaliștiai Astrei sunt la un singur cartonaș galben de suspendare: Romario Moise, Bejan, Polczak, Dandea, Erico, Stan, Abang, Iliev și Balaure

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (101)
1681784948564163
Sultanel Ovidiu  •  21 Februarie 2018, 17:48

1000 euro la pariuri pe Dinamo sâmbătă.

zagna
zagna  •  21 Februarie 2018, 09:42

Daca Astra pierde acest meci, Edy vei primi eticheta de blatist, poti sa te retragi din fotbal !

ogica30
ogica30  •  21 Februarie 2018, 08:17
Postat de Lupul Singuratic pe 21 Februarie 2018, 07:20

De ce se considera Astra deja calificata in play-off? Au 41 de puncte.Dinamo si Iasi au cate 39 de puncte. Daca Dinamo si Iasi castiga meciurile din ultima etapa , bye-bye Astra!

astra e calificata ,daca ar fi asa cum zici tu ar fi la egalitate de puncte cu viitorul ,dar e avantajata de meciurile directe.in situatia spusa de tine ,viitorul e pa...

Vezi toate comentariile (101)
Comentează