FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul Stelei » Gabi Iancu rupe tăcerea, la 3 ani după plecare: "Spuneau asta de zici că eu eram papagal scos de sub pământ"

Articol de , - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 10:30

Gabi Iancu, 22 de ani, a venit în 2013 la Steaua și a fost considerat unul dintre cei mai talentați jucători din Liga 1.

La acea vreme, Steaua l-a transferat și pe Nicolae Stanciu, rival pe postul de mijlocaș la creație, iar cei doi au fost comparați imediat.

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Iancu face dezvăluiri din vestiarul Stelei și vorbește despre cum se simțeau cei doi jucători.

"Niciodată nu mi-a plăcut comparația mea cu Stanciu. Eu eram prieten cu el, a venit la Steaua după mine și gata, au început comparațiile.

Mai auzeam și prin vestiar vreo două de la un antrenor, «te-a făcut ăla la viteză». Îți dai seama, l-a făcut Iancu la viteză, zici că eu eram papagal scos de sub pământ!

L-am rugat și pe Mister, pe Reghe, să nu ne mai compare. Era urât între noi. Dacă se scria în favoarea mea, mi-era rușine de el. Dacă scria bine de el, era urât față de mine și tot așa. Era urât, că eram prieteni, dacă eram comparat cu unul cu care mă ciondăneam, îmi plăcea ", a spus Iancu pentru Gazeta Sporturilor.

 

16 goluriîn 81 de meciuri are Iancu la Steaua

Interviul complet poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
sexilian
sexilian  •  14 Noiembrie 2016, 14:09

*** cocalari........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  14 Noiembrie 2016, 14:02
Postat de arsenie_b pe 14 Noiembrie 2016, 12:53

Iancule, pe Stanciu nu l-am vazut incaltat cu ursuleti verzi

Parinte,iti spun eu una reala:Iancu juca prinsea pe scari in Mall Baneasa cu un prieten de-al sau...

arsenie_b
arsenie_b  •  14 Noiembrie 2016, 12:53

Iancule, pe Stanciu nu l-am vazut incaltat cu ursuleti verzi

Vezi toate comentariile (11)
Comentează