FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a decis! Îi dă lui Rivaldinho un număr de atacant pur! Când va veni legendarul Rivaldo în România

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2017 16:18

Proaspăt ajuns în România, tânărul Rivaldinho va semna cel mai probabil pe 3 ani și jumătate cu Dinamo București.

Rămas vacant după plecarea lui Dorin Rotariu în Belgia, numărul 9 va fi preluat de atacantul brazilian care a aterizat azi noapte în țară.

Jucătorul va semna contractul cu Dinamo în cel mai scurt timp, urmând să fie prezentat pe site-ul oficial al clubului.

Sursele GSP.RO susțin că tatăl fotbalistului, Rivaldo, va sosi și el în România la primul derby cu Steaua, meci care se va juca la începutul lunii martie, în returul semifinalelor Cupei Ligii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Februarie 2017, 17:34

bine ai venit in haita si sper sa joci cat mai bine. cu baiatul asta si cu Bumba ar trebui sa ne acoperim pentru Lazar si Rotariu.

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Februarie 2017, 17:11
Postat de jony1973 pe 07 Februarie 2017, 17:03

Inca un sfat de la mine pentru Andone: acest jucator trebuie folosit ca varf impins (veritabil nr.9) si nu in banda stanga sau dreapta. Trebuie folosit in locul lui Nemec si eu garantez ca va juca mai bine decat Nemec, pentru ca are viteza, dribling destul de bun si intra fosrte bine in combinatii cu coechipierii. Si la fel ca Nemec are un foarte bun joc aerian, lovind foarte bine mingea cu capul, daca primeste centrari de calitate (este singura asemanare cu Nemec). In banda in playoff trebuie sa joace Bumba in stanga si Hanca in dreapta, pentru a fi periculosi la contraatac.

un sfat util venit din partea lui .....zexi :) l-a vazut pe brazilian pe youtube...hahahaha

tequlix
tequlix  •  07 Februarie 2017, 17:07
Postat de bogdany8 pe 07 Februarie 2017, 17:06

Se baga si un porumbel carbonizat in seama. Du-te in Piata Victoriei cu o alta pancarda in care sa-ti arati dragostea pentru RAPID.

E ala rapidist cum sunt eu tarcovnicu bisericii de la Calugareni.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close