FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Exclusiv » Dinamo a obţinut reducerea suspendării, fanii vor avea acces pe stadion la meciul cu Oţelul

Stadion Dinamo
Stadion Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 04 august 2011 20:35

Veşti bune pentru suporterii dinamovişti: "cîinilor" le-a fost redusă suspendarea primită în urmă cu o săptămînă, astfel că meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa a 5-a, se va disputa cu spectatori.

Comisia de Disciplină a LPF a decis iniţial să o pedepsească pe Dinamo cu două etape de suspendare, cu porţile închise, la meciurile cu Pandurii şi cu campioana României. Dinamo a atacat decizia şi a obţinut reducerea suspendării la doar o etapă.

"Cîinii" au fost amendaţi cu 50.000 de lei. Decizia punitivă a fost pentru cele două torţe aruncate pe teren în minutul 12 al meciului Dinamo - Tîrgu Mureş (1-0), din prima etapă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
joker30
joker30  •  04 August 2011, 22:49

ham ham

durden
durden  •  04 August 2011, 22:49

este maaaahhhh!!!

dtdr
dtdr  •  04 August 2011, 22:14

frf si acolitii ei, care aplica regulamentele dupa " urechile lor dinamoviste si steliste " dezafiliaza echipe de traditie din fotbal, din orgolii IDIOATE, apara echipe de doi lei care de ani de zile se izbesc si pica din dueluri cu 17 Nentorii, etc. Este greu sa ajunga acolo unde se doreste. Acolo se ajunge NUMAI SI NUMAI PRIN MUNCA ! MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close