FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo nu poate aduce nici jucători liberi de contract » A picat şi ultima ţintă!

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 ianuarie 2013 15:16

Dinamo continuă să înşire jucătorii doriţi în acest mercato de iarnă, dar pierduţi din pricina ofertelor financiare mici în comparaţie cu competitorii. După Alexandru Giurgiu, ajuns la Astra, Romario, suflat de Petrolul, sau Cornel Predescu, care a ales Pandurii, roş-albii au mai ratat un transfer.

Stoperul Unirii Alba Iulia, Eduard Schuller, nu va mai ajunge în Ştefan cel Mare! Conform apropiaţilor fotbalistului de 18 ani, oferta făcută de Dinamo a fost una mult sub ce i-a promis Astra. Mai exact, "cîinii" i-au oferit 4.000 de euro lunar, iar Astra Giurgiu dublu. Chiar şi aşa, Schuller a transmis că vrea să joace la Bucureşti, numai că în momentul în care a primit contractul, impresarii săi au descoperit o clauză strecurată, conform căreia remuneraţia sa se înjumătăţea dacă Eduard ar fi jucat pentru echipa secundă.

Oficialii roş-albilor au altă versiune: "Are un impresar prin Germania care vrea comision, plus că a transmis că va veni la Bucureşti să vadă contractul şi să semneze băiatul cu el de faţă. Asta înseamnă ca transferul să întîrzie cîteva zile, iar băiatul să rateze pregătirea din Spania în condiţiile în care oricum nu a făcut cantonamentul din Poiana Braşov! Se mai poate rezolva ceva doar dacă impresarii îşi scad pretenţiile".

Cel mai probabil, Eduard Schuller va ajunge la Astra Ploieşti, club ce e dispus să-i ofere un salariu de 8.000 de euro pe lună, plus un bonus de 30.000 de euro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
fangigi
fangigi  •  01 Februarie 2013, 00:25
Postat de darkdark pe 31 Ianuarie 2013, 15:28

Mai mult ca noi nu i-a blestemat nimeni. Doua echipe au carat acolo moca :)))

vedeti daca ati blestemat? ce s-a ales de clubul vostru? praful si pulberea?

gabrielca
gabrielca  •  31 Ianuarie 2013, 23:01

Pentru rapidistu.da.aur : nu stiu de ce te mai miri. Pai ai vazut tu vreodata un dinamovist sa aiba vreo elementara notiune de limba romana sau de alta materie? A tunat si i-a adunat pe toti analfabetii si puscariasii la Dinamo,copia fidela a idolului lor,Borcea.

gabrielca
gabrielca  •  31 Ianuarie 2013, 21:20

Pentru spartandinamovist : Sincer si pieteneste,decat sa pierzi timpul pe aici si pe la stadion sustinand echipa de fotbal a unor escroci care te folosesc ca masa de manevra ,mai bine pune mana pe carte ,caci de acolo ai de castigat,de aici ai numai de pierdut!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează