FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo schimbă strategia » Unul dintre cei mai buni jucători nu mai pleacă de la echipă

Articol de - Publicat marti, 01 septembrie 2015 10:11

În cursul zilei de ieri, Dinamo și Sampdoria au negociat intens transferul lui Ionuț Nedelcearu, 19 ani, la gruparea italiană.

Cele două cluburi au discutat pînă la miezul nopții, cînd s-a închis perioada de transferuri în Italia. Conducerile celor două echipe nu ajuns la un acord, iar fundașul va rămîne la Dinamo.

"Negoiță a fost ferm și nu a vrut să îl lase pe fundaș să plece. Nedelcearu este viitorul lui Dinamo și face parte din prima echipă. Fotbalistul va rămîne la club și va crește. Dinamo nu mai este de acord să lase jucătorii să plece la orice strigare.

În plus, nici suma de transfer nu era prea consistentă și era vorba de un împrumut", au declarat oficialii lui Dinamo pentru GSP.RO

Sampdoria urmează să îl monitorizeze pe fundaș și la anul va face altă ofertă, dacă jucătorul va avea un randament bun.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (52)
zecs93
zecs93  •  05 Septembrie 2015, 20:44

Mai Ionel Pîine, vezi ca te cheama *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  05 Septembrie 2015, 20:35

de cand e nedelprafu unul din cei mai buni jucatori ??? asta face decate ori e bagat in teren gafe de gafe !!! Cel mai jucator din lotu nostru.....hai lasati vrajeala asta gigista !!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Septembrie 2015, 17:46

Toti l-ati injurat pe Negoita, ca e prost , ca nu are bani, ca e zgarcit, ca a bagat echipa in insolventa samd... O sa vina vremea când tot aia care l-au injurat o sa ii recunoasca strategia si calitatile de bun manager in comparatie cu altii care faceau arogante pe masini ce le deschideau cu ranga !

Vezi toate comentariile (52)
Comentează