FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo trece la amenințări! Decizie-șoc luată azi: "Ne căutăm stadion! Nu mai cotizăm. Arena e o ruină"

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2017 16:09

MAI a emis astăzi un comunicat prin care a anunțat că stadionul Dinamo ar putea să nu fie modernizat. Vezi detalii.

Ionel Dănciulescu a avut un mesaj dur și a spus că Dinamo nu va mai juca fotbal pe stadionul din Ștefan cel Mare, urmând a se căuta altă variantă.

"Având în vedere situația existentă și posibilitatea refacerii stadionului Dinamo, suntem ferm hotărâți ca în condițiile date, să nu mai jucăm fotbal pe această ruină.

E un stadion uzat de zeci de ani, depășit, iar acum avea o șansă istorică, pe care, din motive ce nu țin de noi, o va rata. În aceste condiții, ca un semnal de alarmă și un semn de protest față de situație, FC Dinamo anunță că își caută stadion.

Facem acest lucru din dorința de a nu mai finanța actuala bază, în condițiile în care Dinamo este singura entitate ce a pompat bani aici. Chiar dacă am făcut investiții, noi le-am dat donat statului și clubului, prin CS Dinamo.

Mai mult, am plătit mereu lucrările de întreținere ale gazonului și alte reparații, plus închirierile pentru meciuri. Nu mai vrem ca pe viitor, cei ale căror interese meschine blochează procesul modernizării a ceea ce înseamnă Dinamo să-și facă iluzii și speranțe că noi vom mai cotiza sau vom vira bani, în condițiile în care se ratează această șansă istorică de a face un stadion nou", a spus Dănciulescu pentru GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
agiler
agiler  •  24 Mai 2017, 01:43

Astia sunt comici investitii intr-o baza care nu iti apartine cum a facut Jiji in Ghencea nu a facut nimeni.A asfaltat aleile, a refacut tencuiala, a platit datoriile lui Paunescu la Tehnorob, astfel devenind proprietarul instalatiei de nocturna plus tot ce e la tribuna oficiala.A pus tabela electronica noua,a refacut gazonul,turnichetii noi etc.Ca nu imi mai amintesc toate.A era sa uit si platea la MAPN cea mai mare chirie pentru un stadion din tara.Cea a urmat stim cu totii.

caminero
caminero  •  23 Mai 2017, 23:22
Postat de John Milne pe 23 Mai 2017, 19:25

Ce mai face kirita ? Va reprezinta exact .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  23 Mai 2017, 23:07
Postat de John Milne pe 23 Mai 2017, 19:25

Ce mai face kirita ? Va reprezinta exact .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează
Close