FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

EXCLUSIV Dinu explică tensiunile dintre el și Contra: "Acest coșmar e doar în capul lui. Așa a și început discuția aceea de la Ambiance"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 16:21

Cornel Dinu a reacționat după articolul de azi din Gazeta Sporturilor, care detalizată scandalul dintre el și Cosmin Contra, selecționerul României.

Context

Recent, deranjat de declarațiile lui Dinu, Contra s-a dus la cafeneaua Ambiance, unde Dinu lua masa, și a făcut scandal. Cosmin a fost extrem de nervos și a început să țipe: "Cine ești tu să vorbești despre mine la televizor?". (Toate detaliile AICI)

Mister confirmă pentru Gazeta Sporturilor întâlnirea cu Contra de la Ambiance, dar dezminte ideea că sursa conflictului ar fi acel joc cu Rapid din 1999, în urma căruia l-ar fi suspectat de blat. 

"Au existat niște zvonuri atunci, însă nu au pornit de la mine. Altcineva le-a inflamat. Eu nu pot să urăsc pe cineva nici măcar o zi, dar 20 de ani! Cu Contra, problemele au apărut după ce au făcut în vară la Dinamo el cu Mutu, când am văzut transferurile perfectate din nepricepere sau din interese oculte. Aducerea lui Albin, dezasamblarea întregii linii de mijloc, Palici-Busuladzici-Nistor.

Când în fotbal, se știe, există vorba «spune-mi ce mijloc ai ca să-mi dau seama de valoarea echipei tale!». Dovada că n-a existat ură este că în momentul în care el l-a înlocuit pe Andone am discutat de multe ori la telefon, am vorbit despre joc și am avut toată deschiderea față de Contra. Chiar a venit să ne salute pe mine și pe Cheran la restaurantul unde mâncăm în fiecare seară, a fost acolo împreună cu Jerry Gane. Ura există numai în capul lui! Așa a și început discuția aceea de la Ambiance. Acest coșmar este numai în capul lui!", a declarat Dinu pentru GSP.RO.

Citește AICI dezvăluirile Gazetei Sporturilor despre relația Cornel Dinu - Cosmin Contra

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (13)
108626086386285
Ionescu Florian  •  08 Noiembrie 2017, 20:32

Cine este Contra la ora asta?Un neica nimeni!Un fotbalist și antrenor mediocru.Cine este Dinu?Un colos al fotbalului din Romania.A intrat în istoria fotbalului alaturi de Lucescu,Dumitrache,Nunweiler,Dobrin,Dumitru,Balaci.....

1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  08 Noiembrie 2017, 18:00

Mai lasati-ne cu frustratul asta comunist. Dupa ce a terminat cu activitatea competitionala nu a mai facut nimic bun fotbalului romanesc, Carcotas, critic cu toata lumea s-a ascuns in spatele unei filozofii bizare lipsite de continut si substanta. A fost nemultumit de toate si de orice. Drept rasplata soarta i-a dat ce a meritat (stie el la ce ma refer..) si a ajuns un nefericit si asa va ramane.

sooos1ck
sooos1ck  •  08 Noiembrie 2017, 17:41
Postat de jcash pe 08 Noiembrie 2017, 17:30

Pentru mine e totuna. Aia e Steaua !! Multi stiu deja asta .

Da, dar Steaua ta a disparut 13 ani de pe glob, acum a revenit cu alt nume, cum se poate asa ceva, sigur cineva nu te/ne maipuleaza?!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează