FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV După Steaua, încă o echipă din Liga 1 e forţată să joace la Cluj pe teren propriu!

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 16:06

ASA Tg. Mureş e nevoită să joace pe Cluj Arena întîlnirea cu Viitorul, după ce i-a fost retras certificatul ISU.

Ardelenii obţinuseră la începutul sezonului avizul, însă l-au pierdut după ultimul control. ASA este a doua echipă care este nevoită să joace în deplasare o partidă de pe teren propriu.

În urmă cu o săptămînă, meciul Steaua - Botoşani 5-3 s-a disputat tot la Cluj, pe Dr. "Constantin Rădulescu", după ce Naţional Arena a fost închisă de Primărie.

"De ce să fac un stadion nou sau terenuri dacă toată lumea pune presiune pe mine?! Mai bine fac infrastructură, drumuri și stau liniștit. Nu e normal să pui presiune permanent pe consiliile locale! La un moment dat se vor retrage, vor înceta să mai investească în sport"
Claudiu Maior, viceprimar Tîrgu Mureş

Meciul dintre ASA Tg. Mureş şi Viitorul va avea loc duminică, de la ora 18:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look+ şi liveTEXT pe GSP.RO.

ALTE MINUSURI PE STADION

  1. Marea problemă pentru spectatori este accesul pe stadion. Aceştia trebuie să treacă o cale ferată pentru a putea ajunge lîngă arenă! În plus, intrarea în tribune se face foarte, foarte greu întrucît sînt puține porți.
  2. Chioşcurile de unde spectatorii îşi pot cumpăra de mîncare sînt rare, iar produsele sînt limitate. De cele mai multe ori la pauză nu se mai găseşte nimic.
  3. Nu există foarte multe toalete, iar la cele 4-5 "ecologice" se formează de obicei cozi imense.
  4. Au fost situaţii cînd nu s-a făcut curăţenie la finalul unor partide, iar cojile de seminţe şi alte resturi au rămas acolo pînă la întîlnirea următoare.

STADION TRANS-SIL

Număr de locuri: 8.200
Anul inaugurării: 2007
Nocturnă: 1.800 lucşi

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  17 Noiembrie 2015, 00:57

fecesebe ● CONSTANTIN RADULESCU / asa tg - mures ●CLUJ ARENA => CLUJUL ARE 2 ARENE JOS PĂLĂRIA ! RESPECT !!

fangigi
fangigi  •  16 Noiembrie 2015, 20:56

Dupa ce clona fcsb e nevoita sa plece cu cortul, acum o alta clona cu trecut mapn-istic are aceeasi soarta? Sa fie o simpla coincidenta, sau putregaiul iese la iveala peste tot?

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  16 Noiembrie 2015, 20:03

Ne învârtim în jurul cozii!Tipic romanesc!când e atât de simplu:nu ai stadion cu condiții de Liga I,nu ai ce căuta în liga I!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează