FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Fac totul pentru semnătura lui Varela! Ultima ofertă îl poate convinge pe Becali să-l cedeze pe fundaș

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2016 16:55

PAOK Salonic face tot posibilul pentru a-l transfera pe Fernando Varela de la Steaua și astăzi a înaintat o nouă ofertă pentru căpitanul roș-albaștrilor.

Dacă prima ofertă a grecilor a fost de 500.000 de euro, după care a urcat până la un milion de euro, acum suma a ajuns la 1,5 milioane de euro.

33 de selecții
are la reprezentativa Capului Verde, pentru care a marcat de trei ori

Gigi Becali ia în calcul despărțirea de fundașul de 28 de ani, dar o discuție cu acesta va avea loc joi, când lotul roș-albaștrilor se va întoarce la București după cantonamentul din Slovenia.

Jucătorul s-a înțeles deja la bani cu grecii, tot ce mai rămâne de făcut este ca patronul Stelei să-și dea acordul de transfer.

4 golurişi o pasă decisivă a avut în ultimul sezon în 40 de meciuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
chromophobia
chromophobia  •  27 Iunie 2016, 22:23

Pleaca Hamroun si Varela,play-out scrie pe Steaua la ce jucatori a adus.Popestii,Aganovic,Achim...prea slabi.Doar Golubovici e bun

vasglo
vasglo  •  27 Iunie 2016, 19:02
Postat de sibelius pe 27 Iunie 2016, 19:02

Poate s-au inteles pe twitter.

Uite cum s-au inteles, dar Apostol se face ca nu stie! Dinamovistul din el ii vrea cu orice chip plecati pe Varela si Hamroun de la Steaua: „Cum eu sînt obligat să-l ţin pe Tade şi pe ceilalţi jucători care iau banii pînă la ultima zi, aşa şi ei sînt obligaţi să joace pînă în ultima zi a contractului. Două milioane pe Varela, atît vreau. Nu mă interesează unde le este gîndul, au contract cu Steaua, joci aici şi să fii sănătos”, a spus Becali. - (fanatik.ro)

gazistu
gazistu  •  27 Iunie 2016, 21:55
Postat de sibelius pe 27 Iunie 2016, 19:02

Poate s-au inteles pe twitter.

:))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează